Alles op het gebied van Lean Management kan je hier vinden! We hebben weer een vol programma; Round tables, Lean Exchange Sessies, Trainingen en nog veel meer! 
Bekijk deze mail in je browser

We hebben weer een vol programma klaar om alle kennis te delen op het gebied van Lean Management.
De Round tables zijn gepland bij Scania op 15 mei, op 26 september bij TN Netherlands (voormalig SKF) en 15 november bij EromusMarko. Leden kunnen zich aanmelden bij Annelies Dieperink.
Ook zullen we van start gaan met de Interactieve kennisuitwisseling in de LES bijeenkomsten. Lees hier meer over de volgende sessies. Daarnaast staan er weer mooie trainingen in de planning. Lees snel verder om te zien wat LMN voor jou kan betekenen! Op onze site vind je o.a. standaard Lean documenten, Lean begrippen lijst, FAQ, andere nieuwsbrieven en blogs.

Nog geen lid? Meld je aan via onze site!

Roundtable bij Scania op 15 mei! - Van middelbare school tot aan de TU, van ZZP’er tot aan multinational, reeds heel veel mensen hebben een keer Scania Zwolle bezocht om te zien wat Lean nu in de praktijk inhoudt. Tijdens het bezoek zie je ook heel veel. Maar wat doe je ermee als je eenmaal terug bent in je eigen bedrijf? LMN neemt je mee naar de bouwstenen achter het Scania Productie Systeem (SPS) waarbij ervaren medewerkers van SPS office uitleggen wat die bouwstenen zijn en hoe je ze toepast.
Meld je snel aan
Lean Interactive Services (LIS) SCRUM bij Zehnder – 25 april!; Agile en scrum in de mechatronica. Organisaties moeten op alle fronten vooruit. Niet alleen worden de klanteisen hoger maar verwachten zij tevens een kortere time to market van nieuwe producten. Ook zien we een nijpend tekort aan personeel ontstaan, waardoor mensen bewuster kiezen voor een functie waarin zij zich kunnen ontplooien en / of organisatievormen waar producten of diensten in gezamenlijkheid worden gerealiseerd. Hoe gaan bedrijven hiermee om en welke mogelijkheden bieden de Agile filosofie en de Scrum project methodologie?
Wees er snel bij!
Schrijf je in voor de Lean Worker training - In april start het Lean Management Netwerk met de branchegerichte eenjarige opleiding Lean Worker. De opleiding geeft je de praktische tools om met Lean Manufacturing aan de slag te gaan! Deze theoretische- en praktijkgerichte opleiding maken het mogelijk om als Lean practitioner en of facilitator binnen je bedrijf direct bij aanvang van de training aan de slag te gaan met het terugdringen van levertijden, voorraden en faalkosten. 
Schrijf je in voor de training
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lean Management Network · Postbus 49 · Woerden, Utrecht 3440AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp