Copy
Lean Exchange Services, hoe pakt van Beest dit aan? De technologische sector heeft de toekomst mits we verbeteren - een bericht van Hans Wortmann, de voorzitter van LMN.
Bekijk deze mail in je browser

2018 was voor veel bedrijven vooral een druk jaar waarbij hier en daar flink geschakeld moest worden om het economische herstel bij te kunnen benen. Zo ook voor LMN. Natuurlijk waren daar de gebruikelijke activiteiten zoals de Round Tables en trainingen. Dit jaar hebben we ook weer een start gemaakt met de z.g.n. LES bijeenkomsten ofwel de Lean Exchange Services. In de mailing tref je een verslag aan van Van Beest die deelnam aan LES en daarmee op tal van gebieden hun Lean kennis hebben kunnen vergroten. 
Los van deze activiteiten zijn we in het afgelopen jaar ook druk bezig geweest onze systemen aan te passen. Zo is er een nieuw boekhoud programma en een nieuw CRM pakket ingericht. Vooral dat laatste is belangrijk om de communicatie met de achterban goed te kunnen onderhouden.

Voor 2019 hebben we een volle agenda. Naast onze gebruikelijke activiteiten zal ook LES weer op het programma staan maar ook onze reis naar Barcelona (die we helaas moesten uitstellen omdat december toch echt geen handige maand bleek). Daarnaast zijn we ook gestart met kleine thema gerichte bijeenkomsten. Het directie netwerk beet daarmee reeds de spits af in het afgelopen jaar. Voor 2019 willen we dit graag uitbreiden met de volgende thema’s zoals “Scrum in R&D”, “Lean in Finance” en Smart industrie.
Ook de samenwerking met Rijksuniversiteit Groningen gaat van start waarbij verschillende  activiteiten gezamenlijk zullen worden uitgevoerd. Met trots kunnen wij tenslotte melden dat het bestuur van LMN per 10 december is versterkt met Kees Luttik, Manager kwaliteit en SPS, Scania Production Zwolle.
Kortom een jaar met voldoende inspiratie om weer fris met Lean aan de slag te gaan.

Nog geen lid? Meld je aan via onze site!

Een bericht van onze voorzitter - De technologische sector in Nederland heeft de toekomst, mits onze sector  zich continue blijven verbeteren! Dit is ons uitgangspunt als LMN waar wij inmiddels al weer 8 jaar als stichting mee actief zijn binnen de technologische industrie.
Lees snel verder...
Lean naar een hoger plan bij van Beest - Wij willen bij van Beest het LEAN-werken naar een hoger plan tillen. Daarbij helpt het ons heel erg om te zien hoe andere bedrijven hun proces inrichten en hoe ze omgaan met zaken als communicatie, autonomie, 5S en de balans tussen mens en machine. LMN biedt ons de unieke mogelijkheid om binnen te kijken bij andere bedrijven. Op die manier kunnen we leren van andere bedrijven en kennis delen van de Lean Exchange Service.
Lees de hele blog
Schrijf je in voor de Lean trainingen -  Verschillende trainingen op Lean gebied worden georganiseerd waarbij lid bedrijven tegen een gereduceerd tarief kunnen deelnemen. De trainingen lopen uiteen van oriëntatie tot aan volledige Lean Master opleidingen.
Bekijk alle trainingen
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp