Copy
LMN gaat internationaal, breng met ons een bezoek aan top Lean bedrijven!
Bekijk deze mail in je browser

De zomer is voorbij, dat is jammer maar we hebben een aantal leuke Lean projecten voor je klaar staan! 
-Op 27 september zijn de LMN leden te gast bij Fri-jado in Etten-Leur voor de Round Table, je kan nog mee doen in de discussie lees hieronder verder voor meer informatie.
-De Lean Worker start november, Theorie en Praktijk wisselen elkaar af tijdens de training op locatie bij de deelnemende bedrijven. Lees meer over de opleiding in de review van een ervaringsdeskundige de heer Marco Kirsenstein. 
-LMN gaat internationaal! We organiseren een Lean Reis naar Zweden 3 dagen Save the Date: 29 & 30 november. Onze Lean journey gaat naar Toyota en Scania waar we Lean in de praktijk zien.

Save the date: 29 & 30 november! - LMN gaat naar Zweden. Ga je mee op deze 2 daagse studiereis?
Onze Lean journey gaat dit maal naar Södertälje. We bezoeken aldaar Toyota en Scania in het schitterende Zweden. Beide bedrijven genieten een zeer hoog aanzien als het gaat om hun Lean expertise. Ga mee en leer van hun ervaring. Deze reis mag je niet missen als Lean Management voor jouw bedrijf een essentieel onderdeel is van de strategie.

Lees meer
Round Table, Save the date!
Kennis uitwisselen met deelnemers van andere bedrijven? Leren van best practices op het gebied van logistiek, kwaliteit, administratie en productie? Het Lean Management Network organiseert elk kwartaal een interessante Round Table voor onze leden bij één van onze leden. Reageer snel en schrijf je in voor de aankomende Round Table: 27 september: Fri-Jado, Etten-Leur.
Lees meer

De Lean Worker eenjarige opleiding start op 28 november 2017.
Deze opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: je kan de levertijd en doorlooptijd van jouw bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. Lees de ervaringen van één van de kandidaten die het Lean Worker traject succesvol heeft doorlopen.

Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp