Copy
Een inspirerende Round Table en Lean versus Smart Manufacturing wat is de visie van het LMN?
Bekijk deze mail in je browser

Wij zijn klaar voor het voorjaar en hebben voor u verschillende activiteiten in petto.  Op het gebied van trainingen, opleidingen en Round Tables (alleen voor LMN leden) zullen wij u in deze nieuwsbrief informeren.  Zoals u in de eerste nieuwsbrief heeft kunnen lezen is het LMN verhuisd naar Woerden en heeft Annelies haar passie voor het LMN weer opgepakt!  Het secretariaat draait weer op volle toeren.  Wat kunt u van ons verwachten? Een inspirerende Round Table bij Luxaflex, de start van een nieuwe Lean Office training en een blog over Lean versus Smart manufacturing. Lees snel verder 

In het voorjaar start Lean Office - 13 april 2017
Je afdeling laten excelleren? Slimmer en beter werken? Ook in Engineering en de Office omgeving blijkt Lean de aanpak voor het verbeteren van de klanttevredenheid en efficiency! Op 13 april 2017 start het LMN de Lean Office training. in 5 dagen leert u onder leiding van een ervaren Lean Manager uit de praktijk hoe u de Lean tools kunt vertalen en toepassen naar uw afdeling. 

Lees meer
Round Table, Save the Date! - 12 april 2017
Duurzame projecten, Customized producten en Zelfsturende teams.
Praat mee tijdens de Round Table en kijk hoe Luxaflex Nederland BV voortdurend bezig is met het bieden van oplossingen voor warmte-, licht- en klimaatbeheersing. Luxaflex is het belangrijkste raam- en decoratiemerk van Hunter Douglas en is wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Let op Round Tables zijn alleen voor LMN leden, wilt u lid worden laat het ons weten.
Lees meer
Diegene die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving, overleven. Professor Hans Wortmann is actief bezig met de verandering in lijn met Smart Manufacturing en hoe dit samenhangt met Lean. In zijn blog zet hij uiteen hoe het LMN nauwgezet de ontwikkelingen volgt. Want voor het Lean Management Network is het natuurlijk essentieel om de vernieuwing in Lean Manufacturing goed in het vizier te houden. De meeste vernieuwing die men in de praktijk van productiebedrijven tegenkomt, houdt op de één of andere manier verband met ICT.
Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp