Copy
Gratis toegang tot de meest belangrijke basis Lean documenten maar doe die LEAN-toolbox niet té snel open!
Bekijk deze mail in je browser

We stellen een aantal Lean documenten beschikbaar om te gebruiken tijdens Lean trajecten download ze hier. Maar Doe die LEAN-toolbox niet té snel open lees de blog van Eric Joustra om te ontdekken hoe je deze het beste in kan zetten. 
Na het succes van onze Zweden reis afgelopen jaar, waarbij we Toyota en Scania hebben kunnen bezoeken, staat ook dit jaar weer een reis op ons wensen lijstje. We zijn erin geslaagd om ditmaal: een bezoek aan Vanderlande Services op Barcelona airport te organiseren. Lees hieronder meer. 
Door omstandigheden zijn we nog niet helemaal rond met de laatste Round Table van dit jaar. De vooruitzichten zijn echter gunstig  waardoor we nog steeds verwachten op 28 november bijeen te kunnen komen. Aankomende week hoor je hier meer over!
Vanuit de RuG en de HAN wordt een landelijk onderzoek uitgevoerd naar de link tussen Lean en Smart Industry technologieën binnen het bedrijfsleven. Wellicht wil je meedoen klik dan op deze link. Lees snel verder voor het andere nieuws.

De Lean Worker eenjarige opleiding - Geef je tijdig op!  Eind 2018 start het Lean Management Netwerk met de branchegerichte eenjarige opleiding Lean Worker. De opleiding geeft je de praktische tools om met Lean Manufacturing aan de slag te gaan!
Deze theoretische- en praktijkgerichte opleiding maken het mogelijk om als Lean practitioner en of facilitator binnen je bedrijf direct bij aanvang van de training aan de slag te gaan met het terugdringen van levertijden, voorraden en faalkosten. Daarnaast besteden we ook uitgebreid aandacht aan communicatie vaardigheden. Dit om draagvlak voor de veranderingen te kunnen creëren. 
Schrijf je nu in!

Vanderlande, airport Barcelona heeft aangegeven hun deuren te willen openstellen voor LMN leden!    
Vanderlande Industries España richt zich o.a. op Barcelona Airport waarbij proces optimalisatie van de bagage afhandeling van groot belang is. Vanderlande heeft hier een van de modernste installaties staan.
Er zal tevens een bezoek achter de douane plaatsvinden. Het programma is nog niet definitief vastgesteld maar zal zeker een hele interessante zijn, klik op de link om de voorlopige agenda te zien. Ga je mee op deze 1 daagse studiereis? Als voorlopige datum hebben we gepland staan 12 december. 
Ga mee op deze Lean reis
Doe die LEAN-toolbox niet té snel open. Lees deze blog van Eric Joustra (Lean Consultant en Coach - HAN) - Grappig dat sommige voorvallen je je leven lang bijblijven. Zelf heb ik dat met een gebeurtenis uit 1986. Ik was toen ‘projectleider Logistieke Verbeteringen’ bij Philips Terneuzen. Het was de tijd dat we doorkregen dat ze in Japan slimme dingen deden die onder de noemer Just-In-Time naar de industrie in het Westen doorsijpelden. We lazen erover (in Schonbergers ‘Japanese Manufacturing Techniques’) en besloten kanban ‘uit het boekje’ te gaan uitproberen.
Lees de hele blog
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp