Copy
Aankomend Round Table event bij Andritz meld je aan
Bekijk deze mail in je browser

Welkom bij de Juni update van het LMN met  twee interessante aankomende activiteiten lees snel verder..... Op 17 Juni zal het LMN samen met Andritz Separation een roundtable houden waarin we een drietal thema's benoemd hebben onder het motto "halen en brengen". Schrijf je in (let op uitsluitend LMN leden) voor 1 van deze 3 thema's en discussieer mee over de huidige bereikte status en de potentiële verbetermogelijkheden van deze deelgebieden. Wegens groot succes gaan we vanaf September weer van start met de Lean Office en Lean Advanced trainingen.

Lean Office en Lean Advanced trainingen
Ook in de engineering en office omgeving blijkt de behoefte groot te zijn aan Lean. Veel bedrijven weten dat juist hier nog veel verspillingen zitten, maar zijn nog niet in staat adequaat – ook in deze omgeving – met Lean aan de slag te gaan. Doelstelling; Jouw “product” bestaat uit een dienst of een service. Ook hier spelen doorlooptijd, (lever) betrouwbaarheid en optimale processen een belangrijke rol. De training laat zien hoe je deze factoren kunt beïnvloeden en blijvend kunt verbeteren. Bespaar tijd, geld en ruimte en vergroot de effectiviteit van jouw organisatie.

Lees meer
Round Table bij Andritz te Waddinxveen - 17 Juni 2016
We hebben een drietal thema's benoemd waarbij Andritz jouw input verwacht onder het motto "halen en brengen". Kies 1 van deze 3 thema's en discussieer mee over de huidige bereikte status en de potentiële verbetermogelijkheden van deze deelgebieden in een open discussie.
1) Thema: Rol aansluitende afdelingen
2) Thema: Globale Lean Roadmap
3) Thema: Betrokkenheid middel-management

Let op dit is alleen voor LMN leden, indien u lid wilt worden klik hier
 
Lees meer
Tweede COPE congres “Logistiek is overal” – 25 mei 2016
Op 25 mei 2016 werd het tweede COPE congres georganiseerd met het thema “Logistiek is overal”. Met een mix van sprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschap, werden ruim 230 deelnemers op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logistieke sector.
In de ochtend stonden drie keynotes op het programma:
Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 190 · Zoetermeer, 2700 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp