Copy
Lean Worker opleiding gaf ons de juiste richting!
Bekijk deze mail in je browser

Het nieuwe jaar is gestart een jaar waarin het Lean Management Network er samen met jou een fantastisch Lean jaar van gaat maken. Wil je lid worden doe dat dan nu! Wat kun je zoal van ons verwachten?
Trainingen
Op het gebied van trainingen start in het voorjaar de Lean Office training. Het opleidingsprogramma om zelfstandig verbetertrajecten uit te voeren. De training vormt een gedegen basis om de werkprocessen en waardestromen binnen jouw organisatie continu te stroomlijnen. 
Workshops
Vanuit productiebedrijven blijft de aandacht voor Lean Manufacturing groeien. Ondernemers zijn onder de indruk van spectaculaire resultaten die bijdragen tot Operational Excellence. LMN biedt jou eendaagse workshop draagvlak Operational Excellence aan waarin je inzicht krijgt in de meest gebruikte Lean technieken en wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen! De tools helpen je een draagvlak te creëren voor Operational Excellence.

Roundtables
Een belangrijke activiteit van ons netwerk bestaat uit het leren en delen van elkaars kennis van Lean Manufacturing. Dit doen we tijdens de Roundtable sessies.

Round Tables - Een belangrijke activiteit van ons netwerk bestaat uit het leren en delen van elkaars kennis van Lean Manufacturing. In plaats van nieuwe management tools te zoeken leren we van zeer succesvolle organisaties dat ze vele jaren op basis van Lean het verschil hebben gemaakt en dat nog steeds doen.  Daartoe organiseren wij in samenwerking met de lidbedrijven de Round Tables. Voor dit jaar vragen wij jou alvast de volgende RT data te reserveren, te weten: 29 maart, 30 mei, 26 september en 28 november.

Round Table 29 maart
Lean Worker opleiding gaf ons de juiste richting!
De 1 jarige opleiding Lean Worker draait alweer 12 jaar. Inmiddels hebben meer dan 220 kandidaten de opleiding gevolgd. Zij komen uit veel verschillende richtingen. Inkoop, logistiek, Operationeel management, engineering, maar ook aanstormende Lean coaches zijn deelnemers geweest van deze traning.  Ditmaal reikte de stichting LMN afgelopen week voor de negentiende keer het Lean Worker-certificaat uit.
Lees de blog van Rogier

De Lean Worker eenjarige opleiding start op 15 maart 2018.
Deze opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: je kan de levertijd en doorlooptijd van jouw bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. Lees de ervaringen van één van de kandidaten die het Lean Worker traject succesvol heeft doorlopen.

Schrijf nu in!
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp