Copy
Hoe goed ben jij in problem solving? Ontdek hoe de lean experts dit aanpakken.
Bekijk deze mail in je browser

Wil je ook één op één Lean ervaringen uitwisselen? Wil je ook meepraten met andere Lean bedrijven? Wij bieden de mogelijkheid om specifieke Lean kennis één op één uit te wisselen en dieper op een specifiek onderwerp in te gaan in onze Lean Exchange sessie. Ben je erbij? Laat het ons weten!
Daarnaast is er weer een nieuwe blog live gezet waarin onze Lean experts hun kennis en ervaring delen, dit keer is het Jaap van Ham (Lean & Operational Excellence manager Philips, Drachten) die zijn visie geeft op Problem solving. Kijk hieronder verder om de gehele blog te lezen. 
Er staan ook weer een aantal Lean trainingen klaar de komende weken, wees er snel bij en schrijf je in! 

Lean Office training (Green Belt) - Lean Management gaat al lang niet meer alleen over productie of assemblage. Lean Management gaat ook over inkoop, engineering, financiën, HRM, development en overige afdelingen. Veel bedrijven weten dat juist hier nog veel verspillingen zitten, maar zijn niet in staat om adequaat met Lean aan de slag te gaan. Vanwege het grote succes van de vorige trainingen starten we op 11 september 2018 met de vijfdaagse Lean Office-training.
Schrijf je nu in!
Lean Exchange - Een kleine groep van 2 a 3 deelnemende bedrijven brengen een bezoek bij 3 gastbedrijven. De deelnemende bedrijven hebben aangegeven eens een 'kijkje in de keuken' te willen nemen bij andere Lean bedrijven. In de eerste groep wordt er kennis gedeeld op het gebied van 5S op de werkvloer ofwel Visual 
Management en TPM ofwel Preventief onderhoud. We gaan op bezoek bij Luxaflex Nederland, Fri-Jado en Koninklijke Auping. Ben je geïnteresseerd in deze Lean Exchange (alleen voor leden) Laat het weten via mail: adi@leannetwork.nl of bel op 085 8769280. Geef je interessegebied op en we regelen voor jou ook een Lean Exchange!
Contact over Lean Exchange
Hoe goed ben jij in Problem Solving? Lees deze blog van Jaap van Ham (Philips) hoe je tot goed oplossingen komt voor problemen - Waar gehakt wordt vallen spaanders. Daarom is het niet meer dan normaal dat je in je werk regelmatig met problemen te maken krijgt. Die problemen zijn er om van te leren. Zie ze daarom als cadeautjes die je helpen om je organisatie te verbeteren.
Lees de hele blog
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp