Copy
LMN gaat internationaal, ga mee naar top Lean bedrijven en LMN op TV kijk mee!
Bekijk deze mail in je browser

Het Lean Management Network is op TV bij het Programma Ondernemend Nederland. Samen met Andritz Separation kregen we de mogelijkheid om iets meer over Lean en processen te vertellen. Bekijk de opname.
De Lean Worker start november, Theorie en Praktijk wisselen elkaar af tijdens de training op locatie bij de deelnemende bedrijven. Lees meer over de opleiding in de review van een ervaringsdeskundige; de heer Marco Kirsenstein. 
LMN gaat internationaal! We organiseren een Lean Reis naar Zweden. Save the Date: 29 & 30 november. Onze Lean journey gaat naar Toyota en Scania waar we Lean in de praktijk zien.

Save the date: 29 & 30 november! - LMN gaat naar Zweden. Ga je mee op deze 2 daagse studiereis?
Onze Lean journey gaat dit maal naar Södertälje. We bezoeken aldaar Toyota en Scania in het schitterende Zweden. Beide bedrijven genieten een zeer hoog aanzien als het gaat om hun Lean expertise. Ga mee en leer van hun ervaring. Deze reis mag je niet missen als Lean Management voor jouw bedrijf een essentieel onderdeel is van de strategie.

Lees meer
LMN op TV!
Ondernemend Nederland is een platform naar landelijke televisie, voor iedere ondernemer. Groot of klein, BV of ZZP. Ondernemend Nederland biedt elke ondernemer de kans om zijn of haar bevindingen over bijvoorbeeld de branche te vertellen op televisie. Het LMN kreeg de kans om samen met Andritz Separation uit te leggen dat met goede aandacht voor Lean in processen er flinke stappen gemaakt kunnen worden binnen organisaties. Want goed kan altijd beter!
Bekijk hier de opname

De Lean Worker eenjarige opleiding start op 7 december 2017.
Deze opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: je kan de levertijd en doorlooptijd van jouw bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. Lees de ervaringen van één van de kandidaten die het Lean Worker traject succesvol heeft doorlopen.

Schrijf nu in!
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp