Copy
Lean Excellence bij Philips Drachten, plaatsen zijn beperkt, meld je nu aan!
Bekijk deze mail in je browser

Eind 2008 is Philips Drachten gestart met het  programma Lean Excellence. Dit programma is gebaseerd op de principes van Lean Management en de filosofie van continu verbeteren.  
Continu verbeteren betekent dat je als organisatie voortdurend wil blijven leren.  Philips Drachten nodigt u daarom van harte uit om hun Lean Excellence programma in Operations te komen bekijken en zijn benieuwd naar uw frisse blik. Daarnaast vangen er weer nieuwe Lean Worker en Lean Office trainingen aan lees verder voor de details.

Lean Worker 1 jarige opleiding - Start 17 november 2016
Vanuit het Lean Management Netwerk start de nieuwe, branchegerichte, eenjarige opleiding Lean Worker. Deze opleiding is relevant omdat veel ondernemingen de impact van het Lean-traject onderschatten. Lean Manufacturing heeft echter zijn effectiviteit bewezen: u kunt uw levertijd en doorlooptijd er als bedrijf gegarandeerd mee terugdringen.
De doelstelling is de kandidaten kennis en technieken maar ook communicatievaardigheden bij te brengen, waardoor men een grotere bijdrage kan leveren aan het realiseren van de doelstelling van de onderneming.

Lees meer
Een Lean Excellence programma in Operations - Philips Drachten
Geef je input op een viertal thema's onder het motto; 'voor en door leden'

Onder het motto "voor en door leden” duiken we in de wereld van Philips. Schrijf u in voor 1 van deze 4 thema's en discussieer mee over huidige bereikte status en de potentiële verbetermogelijkheden van deze deelgebieden in een open discussie. 
1.    De vier key Lean principes/methodieken in fabriek en kantooromgeving waarbij aan de orde komt:
2.    TPM Philips Drachten. Dit onderwerp is geschikt voor de deelnemers die al langer met Lean werken en toe zijn aan de volgende stap. 
3.    Smart Industry 4.0
4.    Kanban a.d.h.v. een presentatie en game

Voor een eerste indruk van de techniek bij shavers klik hier 
(uitsluitend voor LMN leden)
Lees meer
Lean Office Training - Start 9 November 2016

De 5-daagse Lean Office training gaat weer van start. De training wordt georganiseerd door het Lean Management Netwerk. Ook in de engineering en office omgeving blijkt de behoefte groot te zijn aan Lean. Veel bedrijven weten dat juist hier nog veel verspillingen zitten, maar zijn nog niet in staat adequaat – ook in deze omgeving – met Lean aan de slag te gaan.  Doelstelling: Uw “product” bestaat uit een dienst of een service. Ook hier spelen doorlooptijd, (lever) betrouwbaarheid en optimale processen een belangrijke rol. De training laat zien hoe u deze factoren kunt beïnvloeden en blijvend kunt verbeteren.

Bespaar tijd, geld en ruimte en vergroot de effectiviteit van uw organisatie.

Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp