Copy
Inspiratie van de Round Table bij Luxaflex en meer over Lean en kwaliteitszorg.
Bekijk deze mail in je browser

Samen met Luxaflex hebben we weer een prachtige en unieke Round Table gehouden, we delen heel graag onze ervaringen met u. Lees het verslag en wellicht bent u er de volgende keer ook bij. Daarnaast is het nieuwe schema van trainingsdata weer klaar, u kunt het overzicht op de website vinden of hieronder meer lezen over de Lean Basistraining.  

Lean Basistraining - Orange Belt - 14 juni 
Een uitgebreide kennismaking met de Lean principes!

Vanuit productiebedrijven blijft de aandacht voor Lean Manufacturing groeien. Ondernemers zijn onder de indruk van de spectaculaire resultaten die bijdragen tot Operational Excellence. Maar wat is nu eigenlijk Lean Manufacturing en hoe worden resultaten bereikt?

Lees meer
Round Table, Luxaflex bijeenkomst - een verslag
Luxaflex en het Lean Management Network waren aangenaam verrast door de enorme belangstelling voor de Round Table-bijeenkomst. Tijdens de workshop was de relatie tussen Lean en HR-gerelateerde onderwerpen een belangrijk onderwerp. Dit is een actueel thema bij Luxaflex, in de workshop bleek dat voor veel bedrijven de impact van het werken in een Lean-omgeving groot is. 
Lees meer
Lean en kwaliteitszorg - een blog van prof.dr.ir. J.C. (Hans) Wortmann - Je ziet om je heen steeds meer systemen voor kwaliteitszorg verschijnen. Vaak gebeurt dit in het kader van Lean. Meestal zorgen deze systemen voor extra administratie waar veel over wordt geklaagd. ‘Allemaal extra werk dat nergens goed voor is’. En laten we eerlijk zijn: wat is de toegevoegde waarde voor je klant dat een medewerker vastlegt dat jullie je aan de procedures houden? 
Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp