Copy
Iedereen verdient LEAN schrijf je snel in voor de volgende Lean Worker!
Bekijk deze mail in je browser

De nieuwe Lean Worker training geeft rust binnen het bedrijf en vergroot de professionaliteit van jouw medewerkers of collega's. In september begint alweer de 20ste editie van deze training! Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol! 
De Lean Worker eenjarige opleiding start op 21 september 2017. Deze opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: je kunt de levertijd en doorlooptijd van het bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. De unieke trainingslocatie draagt bij aan een goede interactie tussen de kandidaat, de theorie en de praktijk.
Doelstelling is de deelnemers kennis en technieken, maar ook communicatieve vaardigheden bij te brengen. Hiermee kunnen zij een grotere bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstelling van de onderneming. Daarnaast zullen zij door het praktische verbetertraject in de eigen organisatie daadwerkelijk kennis en technieken toepassen en op die manier direct resultaten voor de onderneming laten zien.
Het programma van de eenjarige opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretische deel bestaat uit twaalf bijeenkomsten van twee dagdelen. Het gaat hierbij altijd om een middag- en avond gedeelte.
De opleiding start 21 september 2017 en eindigt 29 juni 2018 klik hier voor meer details

Aanmelden
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp