Copy

Internationale conferentie
1 – 3 juni 2016

 Universitair Medisch Centrum Groningen

Een huis waarin je gegarandeerd vier jaar ouder wordt, kan dat? Hebben we over veertig jaar nog wel ziekenhuizen nodig? Wat doet de klimaatverandering met onze gezondheid? En hoe zorgen we nu en in de toekomst voor gezonde wijken, buurten en steden?

Over precies twee weken gaat Building the Future of Health van start. Wij zijn inmiddels aan het aftellen. Zien we je straks ook in Groningen? 

WEGWIJS IN HET PROGRAMMA

Iedere dag staat er een veelheid aan sessies, lezingen en workshops op het programma van Building the Future of Health. Om de keus wat te vergemakkelijken belichten we in deze update een aantal sessies op woensdag 1 juni: van Blue Zones en sport in de stad tot stadsveteranen en een waar BTFOH filmtheater.

UITGELICHT

Op naar de eerste Man Made Blue Zone
Van Loma Linda, Sardinië en Ikaria tot Nicoya en Okinawa: bewoners van Blue Zones leven niet alleen langer, ze hebben ook vaak een gezonder, betekenisvoller en gelukkiger leven. Wat kunnen we leren van deze Blue Zones? En zouden we er zelf een kunnen maken?

 
Plannen en ontwerpen aan sport in de stad
Hoe kunnen we sport ruimtelijk beter integreren? In Sport in the City twee succesverhalen: Kopenhagen en Sevilla. In gesprek met Daniel Casas Valle en Vincent Kompier belichten experts René Kural en Enrique Orts de succes- en faalfactoren van ruimtelijk en sociaal sportbeleid. 
 
Flex in the City: ouder worden in de stad
Hoe houden we steden aantrekkelijk voor jong en oud? Hoe denken corporaties, zorgorganisaties en gemeenten na over de vergrijzing? En welke rol spelen de burgers zelf? Daarover hoor je alles in het Aedes Actiz symposium Flex in the City.
 
AFFR BTFOH MOVIE THEATER
Even tot rust komen na een lezing of workshop? Kom dan op woensdag (of donderdag of vrijdag) naar onze speciale filmzaal waar we  mooie shorts draaien uit het rijke archief van het Architectuur Filmfestival Rotterdam (AFFR). Alle documentaires hebben een ding gemeen: ze bieden een verrassend perspectief op de congresthematiek!

NIEUWS

Zin in een goede film maar ook wat hongerig? Samen met het AFFR, Platform GRAS en het Groninger Forum presenteren we op woensdagavond 1 en vrijdagavond 3 juni twee heerlijke cinemadiners. Dat betekent genieten van een driegangenmaaltijd terwijl u naar een meeslepende documentaire kijkt.
 

Verzilver snel je kortings- of partnercode!

In het gelukkige bezit van een BTFOH partner- of kortingscode? Verzilver deze dan snel. Het hebben van een code betekent namelijk geen zekerheid op een ticket.... Verzilveren kan in de BTFOH ticketshop.
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2016 Building the Future of Health, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp