Copy
Nieuwsbrief 07-2019 | Visit Heerde
Bekijk e-mail in uw browser

Cinetree Openluchtbios Heerde


Woensdagavond 26 augustus vertonen Cinetree en Visit Heerde op Landgoed Vosbergen een film in de open lucht. De film Into the Wild, met prachtige natuurbeelden en een betekenisvol verhaal wordt vanaf 21:00 uur vertoond.

Cinetree & Into The Wild 
Cinetree, dat elke elke maand 15 films en documentaires die je raken of inspireren selecteert, presenteert de film Into The Wild. 

Into the Wild is het waargebeurde verhaal van rijkeluiszoon Chris McCandless, die de materiële wereld ontvlucht in de wildernis van Alaska. Helemaal alleen bezoekt hij de mooiste plekken van de wereld... maar hoe lang blijft dat leuk? Ga mee op een zoektocht naar het belang van vriendschap, het gevaar van eenzaamheid en geluk. Bekijk hier de trailer.

De prachtige filmmuziek van Eddie Vedder, de zanger van rockband Pearl Jam, geeft nog een extra laag aan de beleving op woensdag 26 augustus.

Tickets
De filmtickets voor de Openluchtbios Heerde zijn van tevoren te koop in de webshop op visitheerde.com. In de webshop kan je ook een bestelling plaatsen bij de catering van Landgoed Vosbergen. Een wildproeverij, popcorn en koud drinken: het zal voor je klaar staan bij aankomst als je het bestelt voor maandag 24 augustus. Let op: Tijdens de film zal geen catering zijn, dus bestel van tevoren! 

Landgoed Vosbergen
De film wordt vertoond achter Kasteel Vosbergen. Zij stellen hun terrein beschikbaar voor de Openluchtbios en verzorgen de catering. Wist je dat je meer te weten kunt komen over Landgoed Vosbergen tijdens hun landgoedwandelingen? Op zaterdag 22 augustus, 5, 19 en 26 september 2020 zijn de wandelingen, ze duren ongeveer 2 uur en je sluit af in het kasteel met een zoete verrassing. Lees hier meer.

Tips!
We tippen je graag nog even het volgende: 
 
Donderdag 27 augustus
Ontdek Veessen! Wandel mee met Veessenaar Douwe! Meer info
 
Zondag 6 september
Rondje Pontje ROCK
5 locaties langs de IJssel serveren je een koel drankje en goede gitaarmuziek. 
Meer info
25-26-27 september
Beleefweekend 
Buitenactiviteiten voor jong en oud. 
Meer info
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Ga naar onze website
Mail ons
Volg ons op Instagram
Copyright © 2020 Visit Heerde, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp