Copy
Nieuwsbrief 3-2019 | Wij zijn Heerde
Bekijk e-mail in uw browser

Maart roert zijn staart

In februari werden warmte records verbroken. Wat brengt maart ons? In Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld is een variërend aanbod aan vermaak te vinden! Binnen of buiten: waar ga jij heen? 

Muzikaal
Muzikaal start maart met “Soli Deo Gloria Heerde meets Andre Rieu” op 2 maart in De Heerd. Ga je liever voor discodeuntjes, plons dan die avond in het Berghuizerbad in Wapenveld tijdens het discozwemmen. Op 9 maart doe je het dunnetjes over met droogzwemoefeningen en andere foute moves tijdens de Foute party in d'Aesculaap en een week later in ’t Station tijdens het Foute Après-Ski feest.

Culinair
Op culinair gebied kunt u nieuwe ontdekkingen doen! Midden in het Zwolse bos leer je op houtvuur gerechten bereiden op 3 en 16 maart bij Wild Kitchen. Aanschuiven kan ook op 16 maart in Veessen tijdens de Cittaslow proef- en beleeftafel, waar een sharing diner wordt afgewisseld met een rondleiding en verhalen over de producten die op tafel te vinden zijn.

Theatraal
Theatraal kan maart ook zijn! Het blijspel “Een vreemde rekening opvoeren” over financiële uitdagingen bij een loonbedrijf ziet u daar op 9 maart in De Heerd. Op 23 maart wordt daar door Harm en Roelof in "Nagelholt en zoepenbrei" opgevoerd. Op Drentse wijze passeren actuele onderwerpen, die soms de smaak van vervlogen tijden oproepen.

Meer informatie over de activiteiten vindt u op www.wijzijnheerde.nl.
9 maart 2019
Ren voor hun leven Crossrun
16 maart 2019
Lammetjesdag op de Schaapskooi 
Tommy Wierenga Heerde
27 maart 2019
Tommy Wierenga
Heilige Rita
Copyright © 2019 Visit Heerde, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp