Copy
Nieuwsbrief 1-2019 | Wij zijn Heerde
Bekijk deze e-mail in uw browser

Actieve start van 2019

Na de feestdagen komen de goede voornemens voor 2019! Wij hebben wel een paar suggesties hoe u deze uit kan voeren! De wandelpaden in de gemeente liggen er prachtig bij en het weer staat een stevige wandeling toe! Op 6 januari kunt op De Dellen meewandelen tijdens de Drie Koningenwandeling en Midwinterhoornblazers de laatste groet horen spelen. Mountainbikers kunnen hun energie kwijt tijdens de Rabobank Veld Toertocht op 5 januari.

De Heerd
Heeft u genoten van een oudejaarsconference? In De Heerd kunt u verder genieten van cabaret en toneel! Er is deze maand een divers aanbod van dans, theater, schrijvers en cabaret. Op 11 januari speelt Gewoon Aans het stuk “Volk” in streektaal. Gewoon in het Nederlands ‘Kunnen we praten” met Joris Luyendijk, die zichzelf en het publiek een spiegel voorhoudt over ons wereldbeeld op 16 januari. Kunst tijdens en na de eerste wereldoorlog is het onderwerp van de kunstlezing op 24 januari.

Muziek
Genieten van muziek kan deze maand ook! Op 19 januari staat de rockband JPR Strinxband in De Rooster in Heerde en op 26 januari verandert bluesband The Trabb Tapperij Teun in Wapenveld in een dampende bluestempel.

Meer informatie over de activiteiten vindt u op www.wijzijnheerde.nl.
10 en 12 januari 2019
Minicursus tuinvogels

19 januari 2019
Atlantisdata
Zwolse Bos Loop
19 en 26 januari 2019
Show FEEL en Dance Academy
Copyright © 2019 Visit Heerde, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp