Copy
Nieuwsbrief 4-2019 | Wij zijn Heerde
Bekijk e-mail in uw browser

April 


Moestuin, kas en fruitbomen
Begin april kunt u veel leren over bewust eten en groenten telen door de lezing over Moestuinieren op 4 april in Welgelegen in Heerde. Bij de gastvrije Tuinderij Doorn en Kwekerij van der Velde kunt u op 6 april tijdens “Kom in de kas” kennis maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat. Op 28 april hoort u tijdens “Vorchten vertelt” in MFC De Verbinding over de cultuurhistorie van en het onderhoud van hoogstamfruitbomen.

Koninklijk feest
De Markstraat en het Van Meurspark in Heerde bruisen al vanaf de 24e door de kermis en de activiteiten die daar georganiseerd worden, zoals het Oranjeconcert op 25 april door Koninklijke Fanfare Wilhelmina en het Oranjebal op 26 april. Koningsdag wordt uitgebreid gevierd in heel Heerde, het Van Meurspark verandert in een feestweide, in Veessen is een zeepkistenrace en in Wapenveld is een Oranjemarkt.

Terugkijktip
ln het programma De Grote Tuinverbouwing, dat wordt uitgezonden op SBS6, is wekelijks een item te zien over Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Afgelopen zaterdag stond o.a. de Hoogwatergeul Wapenveld-Veessen centraal.

Meer informatie over de activiteiten vindt u op www.wijzijnheerde.nl.
6 april 2019
Voorjaarsconcert
V.I.V.O. Veessen
13 april 2019
Bourbon & Blues 
De Postkamer Heerde 
20 april 2019
Koningsloop
Centrum Heerde
Copyright © 2019 Visit Heerde, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp