Copy
Nieuwsbrief september 2021 | Visit Heerde
Bekijk e-mail in uw browser

In september gaan we eropuit!


Er mag weer meer doorgaan en dat is te merken, er is veel keuze en voor elk wat wil(d)s, zoals de slogan van het Beleefweekend luidt. Ontdek wat er buiten te beleven valt tijdens het Beleefweekend Veluwe in Epe, Hattem en Heerde op 24, 25 en 26 september 2021. Op deze drie dagen zijn overal in Epe, Hattem en Heerde beleefactiviteiten voor jong en oud.De unieke en leuke buitenactiviteiten in de natuur zijn door IVN verzameld per dag op ivn.nl/beleefweekend-veluwe. In de evenementenkalender van Visit Heerde staan alle activiteiten in deze gemeente benoemd, zoals kanoën incl. picknickmand, timmeren en buiten spelen voor kids, bootcamp aan het strand, yoga bij de IJssel, een unieke Hoenwaard expeditie, diverse wandelingen en het leren van een fikkie stoken in het bos van Wapenveld!

Theaterseizoen van start


Op zaterdag 25 september start eindelijk het Theaterseizoen voor De Heerd!

Helligen Hendrik barst dan op zijn bekende wijze los. "Wen d'r mar an!", zo heet de crisis-show, die qua veiligheid aan alle mogelijke coronaregels voldoet. Eén ding blijft trouwens wel bij het oude: Hendrik neemt geen blad, laat staan een kapje voor de mond. Hij is ook op 2 oktober te zien.

Rondje Pontje Rock


Op zondag 26 september kan je er met de fiets op uit en de IJsselvallei ontdekken, want dan is Rondje Pontje Rock tussen 11:00 en 17:00 uur!

Op 5 horecalocaties aan de IJssel treden de hele dag goede blues- en rockacts op. Met een strippenkaart van € 15,- krijg je 5x toegang, een consumptie en 2 pontovertochten (op basis van de fiets). Koop nu je ticket in de onze webshop.  


Tips!
We tippen je graag nog meer muziek:
Zaterdag 16 oktober
Beer Blues BBQ
In het centrum van Heerde hoor je live goede blues van o.a. Hilde Vos en de King's Rhythm Crew.
Meer info
Vrijdag 5 november
Jazzfestival Heerde
Het gaat door! Jazz komt weer naar Heerde op de eerste vrijdag van november! 
Meer info volgt binnenkort.
Vrijdag 26 november
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Pers en publiek zijn het eens: 'A classic combination.' 
Meer info
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Ga naar onze website
Mail ons
Copyright © 2021 Visit Heerde, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp