Copy
Nieuwsbrief oktober 2021 | Visit Heerde
Bekijk e-mail in uw browser

Herfst in Heerde: het bos en het museum in! 


De bladeren kleuren prachtig in het bos en veel verschillende paddenstoelen komen naar boven. Hieronder vertellen we je welke natuurexcursies voor jong en oud worden georganiseerd. En wat dacht je van wandelen met de hond in het bos of langs het Heerderstrand? We geven je graag wandeltips voor jou en je viervoeter op onze site.Luisterbankjes
Langs de wandelpaden in de gemeente Heerde komen luisterbankjes. De eerste zijn geplaatst op Landgoed Vosbergen. Scan de QRcode op het bankje met je smartphone, waarna de website luisterbankje.nl opent en je een verhaal hoort verteld door barones Kamerlingh Onnes of Bekenstichtingvrijwilliger Ben Bolt. Ga er dus lekker voor zitten en luister naar het korte verhaal over de omgeving.

In Veessen, Vorchten, Wapenveld en op andere plekken in Heerde zullen dit najaar nog meer bankjes geplaatst worden. Volg @luisterbankje op instagram of deze nieuwsbrief voor updates.

 
Natuurexcursies
De KNNV – Vereniging voor Veldbiologie, afdeling Epe-Heerde bestaat dit jaar 75 jaar. En wie jarig is trakteert. Dat doen ze in de vorm van een aantal activiteiten voor breed publiek. Ze nemen je gratis mee de natuur in! Van ‘Ode aan het onkruid’ stoepplantjesexcursie tot Renderklippenwandeling. Kijk op in onze agenda of direct op de website van KNNV.
 
Met kinderen de natuur in? Ga dan mee met Geldersch Landschap en Kasteelen op woensdagmiddag in het Kloosterbos in Wapenveld.
 

Loeigoed familie-uitje

Wil je meer over boter, melk en kaas leren? Ga dan tijdens de herfstvakantie naar het nieuwe Nationale Zuivelmuseum in Wapenveld. Ze hebben loeigoede activiteiten voor kinderen. Lees meer over de speciale activiteiten voor kinderen op zuivelmuseum.nl.

 

Tips!

We tippen je graag voor de komende tijd:
Zaterdag 23 oktober
Tech-House Event
Na bijna 2 jaar opent Club SQ Heerde weer en viert dit met een nieuw Witlof event!
Meer info
Vrijdag 5 november
Jazzfestival Heerde
Het gaat door! Jazz komt weer naar Heerde op de eerste vrijdag van november! 
Meer info
Vrijdag 5 november
Wapenveld giet lös

Deze avond wordt de feesttent compleet op zijn kop gezet in Wapenveld.
Meer info
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Ga naar onze website
Mail ons
Copyright © 2021 Visit Heerde, All rights reserved.


U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft ingeschreven of door een aankoop in de webshop van Visit Heerde. Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp