Copy
Nieuwsbrief 26 | 2018-06 | WijzijnHeerde
* NB: het mailprogramma heeft momenteel verzendproblemen. Voor een juiste weergave kunt u hiernaast op de link klikken.
Bekijk deze e-mail in uw browser

Juni: de paden op, de lanen in!

Juni leent zich uitstekend om er op uit te trekken. In mei is de fietsroute ‘Fiets eens Cittaslow’ gepresenteerd door Stichting HOES. De fietsroute voert langs Cittaslow supporters in de gemeente Heerde en is maar liefst 43 km. lang. Een gratis route kunt u downloaden op onze website. En begin deze maand openen in Heerde en Wapenveld 2 klompenpaden en een kanoroute

Cultureel vermaak
In juni kunt u naast wandelen, kanoën en fietsen uiteraard ook vermaak zoeken op één van de markten, zoals op 9 juni de eerste Hessenmarkt van 2018, gekoppeld aan het Schaapscheerdersfeest of op 16 juni op de Culturele Markt in Heerde, het zomerfeest in Wapenveld of het muzikale Veessie in Veessen.

Nu de zomer al in mei met de deur in huis is gevallen willen we u graag op de hoogte houden van alle (buiten)activiteiten die in Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld georganiseerd worden. Deze kunt u vinden in de activiteiten kalender van WijzijnHeerde. Help ons om de kalender volledig te maken! U kunt zelf een activiteit aanmelden op de pagina Zeg het voort of door de activiteit aan te melden op info@wijzijnheerde.nl.
Hattemerpoort Wapenveld
9 juni 2018
Hattemerpoort
Educatie | Natuur
Lezing Klooster Hulsbergen Wapenveld
12 juni 2018
Lezing Hulsbergen
Educatie | Cultuur
Zwem4daagse Berghuizerbad Wapenveld
18 - 22 juni 2018
Zwemvierdaagse
Sport | Vermaak
Trekpontje en Paddenpad
Markluiderpad en kanoroute
Copyright © 2018 Visit Heerde, All rights reserved.


Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp