Copy
View this email in your browser
Woord van de voorzitter

Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het spelletje te leren spelen. Daarnaast was het prachtig om de trimmers op dinsdagavond fanatiek aan het werk te zien. Ook degene met geen hockeyervaring doen daar even hard mee! Tenslotte hebben wij ons gloednieuwe Heren 1 al aan het werk gezien en dat belooft nog wat!

Het is tijd om de dit succesvolle pre-seizoen te gaan afsluiten. Namens het bestuur nu alvast dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet, niet in de laatste plaats de (jeugdige) hulptrainers. We hopen ook in het nieuwe seizoen op jullie te mogen rekenen!

Zaterdag a.s. gaan we met elkaar tijdens het push-off event het glas heffen op een geslaagde start en een succesvol nieuw seizoen. Wij hopen velen van jullie daar te zien. Mochten we elkaar voor de zomerstop niet meer treffen, dan wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe!


Met vriendelijke groeten namens HC Rijnvliet,
 
Patrick Laurens
Voorzitter

 

Push-Off-Event 18 juni 14.30 uur! Pin only!

Zaterdag 18 juni 2016 is het vanaf 14.30 uur feest bij HC Rijnvliet. We vieren die dag het einde van het pre-seizoen en bovenal de start van onze volwaardige nieuwe hockeyclub in Utrecht/Leidsche Rijn tijdens het Push-Off-Event. 

Inschrijven voor de BBQ is helaas niet meer mogelijk, dit kon tot 10 juni. Uiteraard ben je wel van harte welkom tijdens het event. Alle deelnemers die zich hebben opgegeven ontvangen deze week een mail met belangrijke praktische informatie over het evenement!

OPROEP!!! Staantafels, partytenten en parasols nodig!!!
We zijn nog dringend op zoek naar staantafels, partytenten en parasols om het gezellig en droog te houden. Mocht je een van deze spullen in je schuur hebben staan en voor een middag willen uitlenen dan horen we dat graag. Stuur een mail naar accomodatie@hcrijnvliet.nl en we nemen contact met je op.

PIN Only
HC Rijnvliet gaat cash-less gezien de veiligheid, administratie en gemak. Dit zal betekenen dat ook tijdens het push-off evenement ENKEL & ALLEEN met pin betaald kan worden.


 

Stick inzamelingsactie Kadish Foundation 

Als kersverse hockeyvereniging weten we hoe belangrijk het is voor ‘jong en oud’ om deel te kunnen nemen aan sportactiviteiten. Het stimuleert ons allen in onze motorische en fysieke ontwikkeling en brengt vooral ook onze jeugd verder in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en de omgang met elkaar. Om dezelfde redenen stimuleert de Kadish Foundation de ontwikkeling van de hockeysport in Afrika. 
Om dit aanbod mede mogelijk te maken is de inzameling van hockeymateriaal van groot belang. Ter ondersteuning van de doelstellingen van Kadish vragen we je dan ook om, bv. na je laatste training of tijdens het Push-off evenement op 18 juni as, oude en/of niet meer gebruikte hockeysticks mee te nemen naar de club en deze achter te laten in de ton in het clubhuis. Je doet de kinderen in Afrika er een heel groot plezier mee!

Als je meer wil weten over de stichting en haar activiteiten en/of een bijdrage wil leveren aan hun missie, bezoek dan de website www.kadish.nl. Of stel je vragen aan de aanwezige vrijwilligers tijdens het evenement zaterdag a.s. Zij vertellen je graag meer over het effect van een aantal mooie projecten en de mogelijkheden ter ondersteuning hiervan.

Namens alle kinderen in Afrika alvast hartelijk dank!

Tiza Onana!  


 

Teamindeling jeugd / senioren nieuwe seizoen

Er wordt hard gewerkt aan de invulling van het trainingsschema en de begeleiding daaromheen voor alle leden in het nieuwe seizoen. Hoewel een ieder graag z.s.m. wil weten wanneer zijn of haar training plaats zal gaan vinden, vragen we nog even om wat geduld. Teamindelingen, veldcapaciteit en de beschikbaarheid van gekwalificeerde trainers voor alle doelgroepen vragen in deze fase nu eenmaal om wat meer aandacht. Zodra we meer weten, wordt uiteraard iedereen geïnformeerd! 

Naar verwachting ontvangen alle leden eind juni een email met daarin alle informatie over het nieuwe seizoen. De onderstaande informatie wordt dan gedeeld:
  • teamindelingen (jeugd: op basis van leeftijd, voorkeur, hockey ervaring, postcode gebied)
  • trainingsdagen
  • trainingstijden
 
 

Club kleding

Onze clubkleding kan vanaf juli worden besteld via een link op www.hcrijnvliet.nl, die vervolgens verwijst naar de webshop van Reece. Daarna kan je je kleding afhalen bij Intersport Vleuten. Vanaf 1 juli gaat de site live, zodat iedereen tijdig in het bezit kan zijn van zijn of haar tenue voordat de competitie start!

 

HC Rijnvliet App...!

De komende weken wordt de HC Rijnvliet App uitgerold! Handig alle info op je smartphone! Nog heel even geduld, meer info met inlogcodes etc volgt spoedig.

Heren 1 

Een heugelijk feit! Ons Heren 1 team is officieel bij de bond ingeschreven! Houd de website en Facebook in de gaten voor de data van de thuiswedstrijden, want we rekenen natuurlijk op een grote, fanatieke supportersschare!

Oproep vrijwilligers 

Er zijn nog steeds vrijwilligers nodig! Interesse om een steentje bij te dragen? Mail dan naar vrijwilligers@hcrijnvliet.nl. 

Er zijn vacatures voor o.a.:
- Bestuurslid hockeytechnische zaken
- Barcommissie 
- Seniorencommissie
- Zaalcommissie
- Scheidsrechtercommissie

Sociale Hygiëne
Om de kantine volgens alle voorwaarden te runnen zijn we nog op zoek naar mensen die hun sociale hygiëne diploma hebben en mee willen helpen achter de bar. Mocht je het diploma hebben stuur dan een mail naar accomodatie@hcrijnvliet.nl en zij nemen contact met je op. Indien je geen sociale hygiëne hebt maar wel mee zou willen helpen in de barcommissie horen we dat natuurlijk ook graag!

Vragen?

Heb je vragen, mail dan naar info@hcrijnvliet.nl

Als lid van HC Rijnvliet ontvangt u deze nieuwsbrief automatisch

Ons adres:
HC Rijnvliet
Sportpark Rijnvliet | Rijnvliet 3 | 3545 EA | Utrecht
Utrecht, MA 3545EA
Netherlands

Add us to your address book


update voorkeuren of unsubscribe van de mailinglijst

Email Marketing Powered by MailChimp