Copy
View this email in your browser

Nog een paar belangrijke mededelingen!

En dan.... wensen wij iedereen een hele fijne zomer toe!

Met sportieve groet namens het bestuur van HC Rijnvliet

Club tenue bestellen!

Het is zo ver! Het HC Rijnvliet clubtenue kan aangeschaft worden!

Online via deze link: http://clubs.reeceaustralia.com/nl/hc-rijnvliet/ kan je je kleding bestellen, of in de winkel Intersport Vleuten.

Bestel dus wat je wilt hebben en haal het vervolgens af in de winkel in van Intersport Vleuten, in winkelcentrum Vleuterweide. Maatje te groot of te klein besteld? Geen punt, want Intersport Vleuten ruilt dat voor je om.

Vanzelfsprekend kan je in de winkel ook terecht voor scheenbeschermers, hockeysticks, schoenen etc etc. Veel winkelplezier!

Trimhockey 

Dinsdagavond was de afsluitende avond van de trimmers. Het trimseizoen start weer op dinsdagavond 23 augustus om 20.30 uur. Er zijn inmiddels meer dan 40 aanmeldingen en met ingang van het nieuwe seizoen gaan we aan de slag met een trainer! Heb je zin om mee te doen, kom dan een keer langs op dinsdagavond. Mocht je meer willen weten, stuur dan een mail aan senioren@hcrijnvliet.nl
 
Nieuw in het seizoen 2016/2017 is ook de vrijdag trimhockey, iedere vrijdag start om 9.30 uur. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, stuur dan een mail aan senioren@hcrijnvliet.nl
 
De komende weken is er geen reguliere trimhockey. Wel zal er per week via de appgroep worden gekeken of er voldoende animo is om met een groepje mensen te hockeyen. Wil je op de hoogte gehouden worden hierover, stuur dan een whatsapp-bericht aan 0629551910. 

Zaalhockey voor C en D teams

Als startende hockeyclub zijn we erg blij te kunnen melden dat we dit jaar al zaalhockey gaan faciliteren in de winterperiode voor de D- en C-jeugd. Zaalhockey is een snel en dynamisch spel, waardoor de techniek met sprongen vooruit gaat. En de ervaring leert dat het kinderen veel plezier geeft.
 
Na de zomervakantie zal de inschrijving starten. Dit gaat op teambasis en via de teammanagers en coaches. Je geeft je dus op met je team. Voor zaalhockey is wel een aparte contributie verschuldigd. Dit in verband met trainingen, zaalhuur en competitie. De hoogte van de contributie is eind augustus bekend. Ook heb je indoor schoenen, een handschoen en een zaalhockeystick nodig.
 
Zaalhockey trainingen worden op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur gegeven bij Disaster Dome in Utrecht (1 uur training per team). Bij start van de inschrijvingsperiode wordt aangegeven wanneer je team training heeft. Hier kan eventueel van afgeweken worden als het uiteindelijke aantal deelnemende teams bekend is. 
 
Er is een zaalhockeycommissie gestart. Zij zullen alle informatie (o.a. over het spel, de benodigde begeleiding, de trainingsdata, competitiedata, inschrijving en contributie enz.) eind augustus communiceren aan de teammanagers en coaches van de D- en C-categorie.
 
Ben je een D- of C-speler? En wil je in de winter wel blijven hockeyen? Denk dan alvast na of je op basis van bovenstaande informatie mee wilt doen. Ben je niet bekend met het spel, dan zijn er genoeg filmpjes te vinden op YouTube waardoor je een goede indruk krijgt. Begin september dien je, samen met je teamgenoten, een definitieve beslissing te nemen!
 
Heb je vragen, mail dan naar zaalhockey@hcrijnvliet.nl. Gezien de vakantie kan het wel iets langer duren voordat je een antwoord ontvangt.
 

Oproep vrijwilligers 

Er zijn nog steeds vrijwilligers nodig! Interesse om een steentje bij te dragen? Mail dan naar vrijwilligers@hcrijnvliet.nl. 

Er zijn vacatures voor o.a.:
- Bestuurslid hockeytechnische zaken
- Barcommissie 
- Seniorencommissie
- Wedstrijdsecretariaat zaalhockey

Sociale Hygiëne
Om de kantine volgens alle voorwaarden te runnen zijn we nog op zoek naar mensen die hun sociale hygiëne diploma hebben en mee willen helpen achter de bar. Mocht je het diploma hebben stuur dan een mail naar accomodatie@hcrijnvliet.nl en zij nemen contact met je op. Indien je geen sociale hygiëne hebt maar wel mee zou willen helpen in de barcommissie horen we dat natuurlijk ook graag!

Vragen?

Heb je vragen, mail dan naar info@hcrijnvliet.nl

Als lid van HC Rijnvliet ontvangt u deze nieuwsbrief automatisch

Ons adres:
HC Rijnvliet
Sportpark Rijnvliet 3 | 3545EA Utrecht
Utrecht, MA 3545EA
Netherlands

Add us to your address book


update voorkeuren of unsubscribe van de mailinglijst

Email Marketing Powered by MailChimp