Copy
View this email in your browser
Woord van de voorzitter

Zorgen gaan hand-in-hand met blijdschap. Blij waren wij met de leuke openingshappening van onze velden. Minder blij zijn wij met de technische problemen met ons waterveld. Op dit moment is nog steeds niet duidelijk wanneer de oplevering plaats gaat vinden. En dat terwijl we toch echt 2 velden nodig hebben voor de echte competitie start. Gelukkig werden we wel weer blij van het kluswerk van een kleine groep hardwerkende mensen in onze kantine. Er is flink gepoetst en getimmerd. Chapeau! Ook fijn is dat ons tenue nu helemaal goedgekeurd is. De (proef)kousen waren aanvankelijk in een verkeerde kleurstelling uitgevoerd maar alles is nu in orde. Zeer binnenkort kunnen we allemaal via de webwinkel ons mooie nieuwe tenue aanschaffen. We kunnen niet wachten tot we de eerste teams in vol ornaat op het (dan goedgekeurde) waterveld de eerste wedstrijd zien spelen.

Met vriendelijke groeten namens HC Rijnvliet,
 
Patrick Laurens
Voorzitter

 

Algemene ledenvergadering 26 mei 20.30 uur

Op 26 mei aanstaande om 20.30 uur wordt de eerste algemene ledenvergadering van HC Rijnvliet gehouden. Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd!

Om 20.30 uur starten we in het clubhuis van SVNU op de 1e etage (achter de kantine van SVNU), kom op tijd zodat we ook echt om 20.30 uur kunnen beginnen!

De agenda is inmiddels aan alle leden per email verzonden.


 

Save the date! Push-Off-Event 18 juni 14.30 uur!

Zaterdag 18 juni 2016 is het feest bij HC Rijnvliet. We vieren die dag het einde van het pre-seizoen en bovenal de start van onze volwaardige nieuwe hockeyclub in Utrecht/Leidsche Rijn tijdens het Push-Off-Event. 

’s Ochtends zijn er geen onderlinge wedstrijden. Wel zijn er ’s middags vanaf 14.30 uur voldoende andere hockeyactiviteiten voor leden en de rest van hun gezin. De nadruk zal liggen op plezier maken met elkaar en dus is hockeyervaring helemaal niet nodig. Ook zal deze dag de hoofdsponsor van HC Rijnvliet bekend worden gemaakt. Bovendien is er voor leden de gelegenheid om mondbeschermers op maat te laten maken (meer informatie hierover volgt later).

Van actief bezig zijn, krijg je natuurlijk dorst en trek, en ook daaraan is gedacht. Natuurlijk is de bar tijdens het gehele Push-Off-Event geopend. En rond 17.00 uur wordt de BBQ aangestoken en kunnen de magen gevuld worden. Tijdens de BBQ kun je bovendien op speelse wijze je (hockey)kennis testen. 

Deelname aan het middagprogramma is gratis, want de hockeyactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor. De kosten voor de BBQ zijn € 7,50 voor kinderen t/m 16 jaar en € 10,00 voor ouders exclusief drankjes. Overigens kun je die dag bij HC Rijnvliet uitsluitend contant betalen. 

Aanmelding: 

Komen jullie naar het Push-Off-Event, meld je aan via het aanmeldformulier. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 10 juni aanstaande.

Door aan te geven met hoeveel personen je komt, kan de Evenementencommissie dit evenement nog beter voorbereiden zodat het werkelijk een topdag wordt!  

Met z’n allen willen we er een oergezellige dag van maken, mocht je een uurtje (of 2) willen meehelpen op de dag zelf, dan is je hulp uiteraard van harte welkom.

Laat het ons weten via evenementen@hcrijnvliet.nl.

Graag tot ziens op 18 juni vanaf 14:30 uur bij HC Rijnvliet! 
De evenementen commissie
 

Bitjes hap dag

Op zaterdag 18 juni is er een mogelijkheid om een gebitsbeschermers te laten aanmeten op de club.

Doen, want een bitje is verplicht!!! Geen bitje =  niet hockeyen! En bij geval van letsel zonder het dragen van een bitje keert de verzekering niet uit....

Meer informatie volgt spoedig!
 

Club kleding

Ons club tenue is inmiddels helemaal goedgekeurd! De kleding kan binnenkort besteld worden via de webwinkel. Hierover volgt spoedig nadere informatie, zodat iedereen tijdig in het bezit kan zijn van zijn of haar tenue voordat de competitie start!


 

Bericht van de Technische Commissie

Met de voorbereidingen voor het programma van de trainingen en de spelochtenden voor de leden met een pre-lidmaatschap al weer achter de rug, werken we achter de schermen weer aan de invulling van een aantal clinics/informatie bijeenkomsten voor alle ouders (o.a. op 21 mei en 4 juni) en het creëren van een trainingsaanbod voor senioren.

Op zaterdag 21 mei is de eerstvolgende clinic gepland. Onze voorzitter Patrick Laurens geeft dan een presentatie over de gedachte achter HC Rijnvliet waarin cultuur, ambitie en sportiviteit voor iedereen een grote rol spelen. Thema: samen maken we van de vereniging een succes!

Bij de clinic op zaterdag 4 juni staat de uitleg over de spelregels op de planning!

Naast de organisatie van de clinics werken we ook hard aan de invulling van het trainingsschema en de begeleiding daaromheen voor alle leden in het nieuwe seizoen. Hoewel we ons realiseren dat een ieder graag z.s.m. wil weten wanneer zijn of haar training plaats zal gaan vinden, vragen we nog even om wat geduld. Teamindelingen, veldcapaciteit en de beschikbaarheid van gekwalificeerde trainers voor alle doelgroepen vragen in deze fase nu eenmaal om wat meer aandacht. Zodra we meer weten, wordt uiteraard iedereen geïnformeerd!
 
We rekenen op een ieders begrip en zien jullie allemaal graag weer op of rondom het veld! Tot snel!
 

Verzekeringen

Er zijn vragen gekomen over de verzekeringen binnen de club en de KNHB. Op de volgende site van de KNHB staat nuttige informatie die wij graag met jullie delen:

http://www.knhb.nl/clubs/verenigings-+ondersteuning/verzekeringen/cDU1595_Verzekeringen.aspx

Ten aanzien van de aansprakelijkheidsverzekering is het zo dat deze geldt voor iedereen die zich inzet voor de vereniging (ook trainers en vrijwilligers), als die deelnemen aan een activiteit die door de vereniging is georganiseerd.

Bij de ongevallenverzekering is het wat anders: dit geldt alleen voor (aspirant) leden die zijn aangesloten bij de vereniging. Beide verzekeringen zijn een aanvullende dekking op de eigen particuliere verzekering.

In dit kader is het ook heel belangrijk om iedereen te wijzen op de verplichting van het dragen van een gebitsbeschermer. Als men geen bitje in heeft dan zal de ongevallen verzekering niet uitkeren in geval van tandletsel!!!
 

Clubhuis

Er is hard gewerkt om het clubhuis op te knappen en in te richten! 
Dank aan alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet!
 

Oproep vrijwilligers 

Er zijn nog steeds vrijwilligers nodig! Interesse om een steentje bij te dragen? Mail dan naar vrijwilligers@hcrijnvliet.nl. 

Er zijn vacatures voor o.a.:
- Bestuurslid hockeytechnische zaken
- Seniorencommissie
- Zaalcommissie
- Scheidsrechtercommissie
 

Vragen?

Heb je vragen, mail dan naar info@hcrijnvliet.nl

Als lid van HC Rijnvliet ontvangt u deze nieuwsbrief automatisch

Ons adres:
HC Rijnvliet
Sportpark Rijnvliet 1a (naast PVDV) 3545EA Utrecht
Utrecht, MA 3545EA
Netherlands

Add us to your address book


update voorkeuren of unsubscribe van de mailinglijst

Email Marketing Powered by MailChimp