Copy
Evenement HIER opgewekt – 18 maart 2022
Beste <<Voornaam>>,

Reserveer vanaf vandaag je kaartje voor het Evenement HIER opgewekt 2022 op 18 maart! Zo weet je zeker dat je erbij bent. Betalen komt later, als 100% duidelijk is in welke vorm het door kan gaan.

 
Reserveer nu je kaartje

Winnaar foto-actie

We hebben een winnaar van de foto-actie! Wat een leuke inzendingen kregen we binnen. Bedankt allemaal. 

En de winnaar is ... Stichting Oosterhout Nieuwe Energie! Gefeliciteerd. Jullie ontvangen vrijkaartjes voor het Evenement HIER opgewekt 2022, en een echte VIP-behandeling. We nemen contact met jullie op.  

De winnaar: Stichting Oosterhout Nieuwe Energie

Omschrijving: Opening van de zonne-installatie op basisschool De Duizendpoot te Oosterhout. 

Jury: "De energie knalt ervan af! Deze foto laat precies zien waar we het allemaal voor doen: de jonge generatie. Wie weet zijn dit de initiatiefnemers van de toekomst, wij hebben goede hoop. Van harte gefeliciteerd, Stichting Oosterhout Nieuwe Energie!" 

Eervolle vermeldingen

Een aantal inzendingen verdient zeker een eervolle vermelding:

Eervolle vermelding #1

Omschrijving:
Werkgroep Grote Projecten (vlnr. Kees, Helga, Miranda, Heino en Wil) van Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter. Uitbreiding van zonnepark De Groene Weuste is gerealiseerd op de bestaande netaansluiting. Dit was weer een geslaagd project 'van, voor en door Wierden'. The sky is the limit. Of toch niet: de bestaande netcapaciteit is de limit. 
Foto: Femke Teussink

Jury: "Een goed uitgevoerde energie-initiatief-klassieker. Prachtige compositie, mooie lijnen, en goeie beweging." 
Eervolle vermelding #2

Omschrijving:
Inwoners van buurtschap Reeth onthullen op feestelijke wijze een van hun nieuwe naamborden, gefinancierd door het omgevingsfonds van coöperatief Windpark Nijmegen-Betuwe. Bijzonder is dat het buurtschap zich tegen het windpark heeft verzet, maar inmiddels beste vrienden is met de coöperatie.
Foto: Alex de Meijer

Jury: "Vrolijke foto, met goeie energie en kleur. En het verhaal erachter is natuurlijk nog het beste." 
Eervolle vermelding #3

Omschrijving:
Deze foto is gemaakt tijdens een vrijwilligersdag van Energiecoöperatie Leur e.o. in 2015. Op deze dag werd de laatste hand gelegd aan Zonneakker Leur, ons eerste zonnepanelenproject. Voor die gelegenheid had onze secretaris Martine een extra grote appeltaart gebakken, die we tijdens een pauze gezamenlijk (met moeite) hebben verorberd. Niet lang daarna is de zonneakker in bedrijf gesteld.

Jury: "Woo, wat een indrukwekkende appeltaart. Alhoewel, dat dachten we. Toen we nog een keer keken, vroegen we ons toch af waarom iedereen slagroomtaart op z'n bordje heeft liggen. Leuk geprobeerd, coöperatie Leur! We waren er bijna ingetrapt ;-) " 
Eervolle vermelding #4

Omschrijving:
Het hijsen van de wieken van het coöperatieve windpark Koningspleij in Arnhem in de vroege ochtendmist. Na 10 jaar praten en plannen: Bouwen! 
Foto: Rijn en IJssel Energiecooperatie


Jury: "Gave foto. Windmolenfoto's kennen we allemaal, maar dit soort beelden zijn toch wel bijzonder." 
Benieuwd naar alle inzendingen? Bekijk ze hier.

 

Voorbereidingen voor EHO in volle gang

Ondanks de coronamaatregelen waar we nu inzitten, gaan de voorbereidingen voor EHO 2022 gewoon door. We hopen er vooralsnog op dat we in maart fysiek bij elkaar kunnen komen en zijn al bezig een mooi programma samen te stellen. Laat ons weten dat je erbij bent: reserveer je kaartje.


We houden je op de hoogte!

Team Evenement HIER opgewekt
Jan, Thijs en Anouk

 

Over het Evenement HIER opgewekt
EHO is sinds 2012 het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. De lokale energiebeweging van Nederland komt er ieder jaar samen. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten.

>>  sfeerimpressie
>> evenementhieropgewekt.nl

Voor wie?
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven op het gebied van zon, wind en warmte. Van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties.

Ook samenwerkingspartners van lokale initiatieven mogen deze dag niet missen. Denk aan werknemers van gemeenten, provincies, Rijksoverheid, warmtebedrijven, netbeheerders, energieleveranciers en serviceverleners.
 

Partners van het Evenement HIER opgewekt 2022

            
 
Jouw organisatie ook in de schijnwerpers? Neem contact op met Thijs Wentink via thijs@hier.nu.
Tip: Stuur deze mail door naar een vriend, collega of bestuursgenoot!
Website
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram

Copyright © 2021 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie. Het is een initiatief van klimaatstichting HIER.