Copy
Evenement HIER opgewekt – 30 maart 2022
Beste <<Voornaam>>,

Nieuws: het Evenement HIER opgewekt gaat door! En om de jubileumeditie extra feestelijk te kunnen vieren, hebben we het event verplaatst naar woensdag 30 maart. Wat we bedoelen met extra feestelijk? Dat merk je ter plekke! 

Wie al een kaartje had gereserveerd, heeft hierover bericht ontvangen. We hopen dat je er alsnog bij kunt zijn. Heb je vragen? Mail naar info@evenementhieropgewekt.nl. 

EHO gaat plaatsvinden in hybride vorm. Dat betekent dat je live aanwezig kunt zijn in het Spant in Bussum (beperkt aantal plekken!), of een deel van het programma online kunt volgen.

In deze mail lees je over de opzet van het event, het thema en het programma. 

Aanmelden

Thema: Lokaal, het nieuwe normaal

Al jaren werken we samen met elkaar aan een toekomst van lokale duurzame energie. Eentje waarin we lokaal onze stroom opwekken, lokale warmtebronnen benutten, en burgers samen aan de knoppen draaien. En wat zijn we al ver gekomen, we mogen trots zijn.

Laten we nu doorzetten. Samenwerken is daarbij cruciaal, dus we hebben iedereen nodig: bewonersinitiatieven, energiecoöperaties, gemeenten, projectontwikkelaars, netbeheerders. Samen maken we lokale energie voor iedereen het nieuwe normaal!

Bekijk het programma

Hybride vorm

We zijn heel blij dat we met de huidige regels fysiek bij elkaar mogen komen. Vooralsnog is dat wel op de veilige 1,5 meter. Dat betekent dat het aantal plekken beperkt is. 

Reservelijst
Wil je je aanmelden voor fysieke deelname maar krijg je melding dat er geen kaarten meer zijn? Meld je vooral aan voor de reservelijst! Als iemand annuleert, nemen we contact op met de eerste op de lijst. Bovendien zijn we optimistisch: er is goede kans dat de coronaregels versoepelen en we meer mensen op locatie kunnen laten deelnemen. 

Online deelnemen
Een groot deel van het programma is ook online te volgen (gratis). Schrijf je hier in. Je blijft dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de Lokale Energie Monitor en het nieuwe podcastseizoen. 
Aanmelden voor fysieke of online deelname

We houden je op de hoogte!

Groeten,
Jan, Thijs, Anouk en de andere collega's van HIER
Over het Evenement HIER opgewekt
EHO is sinds 2012 het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. De lokale energiebeweging van Nederland komt er ieder jaar samen. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten.

>>  sfeerimpressie
>> evenementhieropgewekt.nl

Voor wie?
EHO is interessant voor gemeenten en lokale duurzame energie-initiatieven op het gebied van zon, wind en warmte. Van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties.

Ook samenwerkingspartners van lokale initiatieven mogen deze dag niet missen. Denk aan werknemers van provincies, Rijksoverheid, warmtebedrijven, netbeheerders, energieleveranciers en serviceverleners.
 

Partners van het Evenement HIER opgewekt 2022

            
 
Jouw organisatie ook in de schijnwerpers? Neem contact op met Thijs Wentink via thijs@hier.nu.
Tip: Stuur deze mail door naar een vriend, collega of bestuursgenoot!
Website
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram

Copyright © 2021 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie. Het is een initiatief van klimaatstichting HIER.