Copy
      Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Aardgasvrij wonen - Wat betekent dat voor jou?

Hi <<Voornaam>>,

De kranten stonden er afgelopen maand vol mee: aardgas is op het moment behoorlijk duur. Heb jij al bedacht hoe je er minder van kunt gebruiken? Of maak je zelfs al plannen om er helemaal mee te stoppen? In deze nieuwsbrief delen we tips. En je krijgt korting op een beurs waar je van dichtbij kunt bekijken hoe energiebesparende maatregelen eruit zien.

Jan van HIER opgewekt
10 tips om gas te besparen

Wat heb jij al gedaan in huis om je aardgasrekening naar beneden te krijgen? Op onze website hier.nu delen we 10 tips. Van kleine maatregelen die je weinig kosten tot wat grover geschut. 

Harry haalde zijn huurhuis van het gas met airco's
Harry Olthof ging op zoek naar een manier om te voorkomen dat de energierekening in zijn huurhuis steeds hoger zou worden. De oplossing? Zonnepanelen in combinatie met lucht/lucht-warmtepompen (oftewel airco’s). Hij is er erg blij mee en vertelt hoe hij het aanpakte.  
Korting op de beurs Huis & Energie
Wil je eens van dichtbij zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om energie te besparen of van het gas af te gaan? Je krijgt via ons €2,50 korting op de beurs Huis & Energie die van 12 t/m 14 november in Haarlemmermeer plaatsvindt. Gebruik als je een kaartje koopt de kortingscode HIERNU. 
Meer nieuws van
HIER opgewekt ontvangen?
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Copyright © 2021 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie
en is een initiatief van Klimaatstichting HIER. Ik wil geen nieuwsbrieven meer ontvangen van HIER opgewekt
Ik wil ook andere nieuwsbrieven ontvangen van HIER opgewekt
Ik wil mijn e-mailadres wijzigen  
Aanmelden voor deze nieuwsbrief