Copy
Evenement HIER opgewekt – 18 maart 2022
Beste <<Voornaam>>,

Laatste kans! Heeft jullie energie-initiatief al iets ingestuurd voor de fotoactie? Het kan dit weekend nog! Doe ook mee en win VIP-kaartjes voor jullie hele bestuur voor de 10e editie van het Evenement HIER opgewekt, op 18 maart. Zie hier welke foto's er al ingestuurd zijn. 

 

Haal herinneringen op

Wat is voor jullie energie-initiatief het meest memorabele moment van de afgelopen 10 jaar? Staat het op beeld? Stuur de foto in!

We zijn op zoek naar de leukste, de mooiste, de meest bijzondere, grappige en/of meest indrukwekkende foto's. En niet te vergeten: die doodgewone foto's met een mooi verhaal erachter of een fijne herinnering. 

Kan zijn van een project waar je trots op bent. Van jullie bestuur. Of vrijwilligersdag. Wat je dan ook in wil sturen. Mag ook van het Evenement HIER opgewekt zijn natuurlijk!

 

Win win win!

Je kunt je foto t/m 5 december insturen. Komende week maken we de winnaar(s) bekend. Alle inzendingen plaatsen we in een 'wall of fame' op evenementhieropgewekt.nl.

Leuk als je je herinnering met ons wilt delen. We zien uit naar je inzending! 

 

Stuur jullie foto in

Het C-woord

Ondanks alle maatregelen waar we nu inzitten, blijven we opgewekt en gaan de voorbereidingen voor het Evenement HIER opgewekt op 18 maart gewoon door. We hopen er vooralsnog op dat we fysiek bij elkaar kunnen komen en zijn al bezig een mooi programma samen te stellen.

Vanaf 9 december kun je je kaartje reserveren via de website. We houden je op de hoogte! Hartelijke groeten,

Team Evenement HIER opgewekt
Jan, Thijs en Anouk

 

Over het Evenement HIER opgewekt
EHO is sinds 2012 het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. De lokale energiebeweging van Nederland komt er ieder jaar samen. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten.

>>  sfeerimpressie
>> evenementhieropgewekt.nl

Voor wie?
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven op het gebied van zon, wind en warmte. Van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties.

Ook voor samenwerkingspartners van lokale initiatieven is het een waardevol event. Denk aan gemeenten, provincies, Rijksoverheid, warmtebedrijven, netbeheerders, energieleveranciers en serviceverleners.
 

Partner worden van het Evenement HIER opgewekt 2022?

Neem contact op met Thijs Wentink via thijs@hier.nu.
Tip: Stuur deze mail door naar een vriend, collega of bestuursgenoot!
Website
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram

Copyright © 2021 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie. Het is een initiatief van klimaatstichting HIER.