Copy
Nieuwsbrief Evenement HIER opgewekt      
Nog 21 dagen tot het Evenement HIER opgewekt 2020! De eerste webinars zijn bekend. Daarnaast in deze mail info over hoe jij het meeste uit EHO 2020 haalt, de cabaretiers van de Climate Comedy Night, en de contouren van het driedaagse tijdschema.

We zijn blij als je er (weer) bij bent dit jaar!

Hartelijke groet,

Team Evenement HIER opgewekt
Katrien, Thijs en Anouk

P.S. Klik HIER om je aan te melden
Heb je je al aangemeld? Fantastisch! We zien je graag op 18 november.
Programma

Eerste sessies bekend

Yes! De eerste programma-onderdelen zijn klaar. Je vindt ze hier. Vernieuwde postcoderoosregeling, hoe het staat met het klimaat (met Helga van Leur!), zonneparken van de toekomst, financiering van warmtenetten...

Vanaf maandag is het hele programma compleet. Over de drie dagen verspreid heb je keuze uit meer 30 webinars en vele huiskamersessies: interactieve praatsessies in kleine setting. Voor ieder wat wils! Of je nu van een (startende) energiecoöperatie, gemeente, of andere organisatie bent. En of je nu veel of weinig achtergrondkennis hebt.

Dit zijn de cabaretiers van de Climate Comedy Night

Na een dag van serieuze webinars, is het op woensdagavond 18 nov tijd om lekker te ontspannen tijdens de Climate Comedy Night! Thuis op de bank, met de beentjes omhoog. Niemand minder dan Art Rooijakkers heeft de presentatie in handen. Cabaretiers Martijn Schepers, Kiki Schippers & Rayen Panday zorgen voor scherpe grappen.  

Als je wilt, doe je tijdens de avond mee aan een online klimaatquiz. Individueel of als team – samen met je (coöperatieve) vrienden, familie of collega's. Het winnende team krijgt na afloop een online Meet & Greet met een van de cabaretiers! 

Contouren programmaschema


Drie dagen EHO, hoe ziet dat eruit qua planning? Hoeveel tijd moet je vrijplannen? Het zit zo: Iedere ochtend én middag hebben we twee rondes met webinars. Na ieder webinar kun je in kleine groepjes napraten. Tussendoor zijn er blokken met huiskamersessies. Aan het eind van de middag stap je in de netwerkcarrousel om te borrelen. Podcasts zijn er als tussendoortje. 

We hebben dit alvast in een overzicht gezet: Klik hier voor het globale programmaschema.

Zo haal je het meeste uit het Evenement HIER opgewekt

Deelnemen aan een online evenement voelt misschien anders dan een dagje uit naar een congres. Toch haal je (ook) het meeste uit een online EHO als je je een beetje voorbereidt. En dat doe je zo:

1. Zorg dat je voor 5 november staat aangemeld. Dan:
  • weet je zeker dat je op tijd je sessievoorkeuren kunt doorgeven, en je het programma van jouw keuze kunt volgen;
  • ontvang je een goodiebox en programmakrant thuisgestuurd. Zonder meuk, mét vermaak en lekkere dingen om maximaal van EHO te genieten.
  • En dan weten wij dat je erbij bent. Helpt ons erg in de organisatie!
2. Bekijk het programma alvast in de weken vooraf. Zo weet je welke momenten je alvast wilt blokken in je agenda. Bijvoorbeeld woensdagochtend 18 nov (Plenaire vanuit studio met Kim Coppes), woensdagavond (Climate Comedy Night!), donderdagochtend (webinar over nieuwe postcoderoosregeling!) Vanaf maandag staat het complete programma online.

3. Schrijf je in voor deelsessies en stel zo je eigen programma samen. Dit kan vanaf 6 november. Je ontvangt hier als deelnemer bericht over. 
 
Aanmelden voor EHO 2020
Binnenkort volgt weer een update. Houd je mail en de website in de gaten.

Vragen? Mail gerust! info@hieropgewekt.nl 
 
Tip: Stuur deze mail door naar een vriend, collega of bestuursgenoot!
Over het Evenement HIER opgewekt
EHO is het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie en hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Voor wie?
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven – van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties. En voor hun samenwerkingspartners zoals gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners.

Jouw organisatie ook in de spotlights? Neem contact op met Thijs Wentink via thijs@hier.nu.

Website
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Copyright © 2020 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie. Het is een initiatief van klimaatstichting HIERIk wil geen nieuwsbrieven meer ontvangen over EHO
Ik wil helemaal geen nieuwsbrieven meer ontvangen van HIER opgewekt
Ik wil mijn e-mailadres wijzigen