Copy
Nieuwsbrief Evenement HIER opgewekt      
Het thema van het Evenement HIER opgewekt 2020 is bekend! Je leest erover in deze mail. Daarnaast een inkijkje in wat je kunt verwachten van een online evenement. Hoe gaat dat in zijn werk? Verder: geen projectbezoeken meer, en maak kennis met de gezichten achter EHO.

Hartelijke groet,

Team Evenement HIER opgewekt
Katrien, Thijs en Anouk

P.S. Klik HIER om je aan te melden
Heb je je al aangemeld? Fantastisch! We zien je graag op 18 november.
Thema: burgerkracht
Met de toewijding van burgers houden we de energietransitie op gang. Zorgen we dat 50% van de wind- en zonneparken op land écht in handen komt van buurtbewoners. Laten we de stem van de mensen horen in de Regionale Energiestrategieën en de wijkaanpak voor aardgasvrije woningen. Op naar een duurzame en betaalbare toekomst voor iedereen in Nederland. Leve de burgerkracht!
 
Hoe werkt een online event?
EHO gaat online! En dat is ook voor ons nieuw. Gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan. We hebben een mooie manier gevonden om elkaar straks online te ontmoeten. 

We maken gebruik van een uitgebreide versie van de NetwerkApp – de software die je wellicht nog kent van vorige EHO-edities. In de applicatie zie je de andere deelnemers en sponsoren, en kun je gemakkelijk contact met elkaar leggen. Je vindt er jouw persoonlijke programma en start vanuit daar de online sessies.

>> Bekijk hier een impressieZo gaan we met elkaar praten:
 • Contact met andere deelnemers: je stuurt een chatberichtje, of (video)belt met elkaar. Of je plant een afspraak in om dat op een ander moment te doen.
   
 • Vragen stellen aan sprekers: tijdens de webinars kun je via de chat vragen stellen. De spreker pikt er een aantal vragen uit die hij/zij beantwoordt.
   
 • Napraten met andere deelnemers: na ieder webinar kun je aanschuiven in de 'napraat'. Dan kom je met een klein clubje aan een virtuele tafel te zitten, waar je met elkaar het gesprek aan gaat (met beeld en geluid).
   
 • Discussiëren en interactie tijdens sessies: diverse sessies vinden in kleine groepjes van max. 10 deelnemers plaats. Dit noemen we huiskamersessies. Iedereen kan tijdens deze bijeenkomsten actief deelnemen aan het gesprek, met beeld en geluid. Er is een moderator bij. Dat ziet er zo uit:
 • Één-op-één contact met experts: je kunt een persoonlijke afspraak inplannen met een expert voor advies en tips. Dit gaat via (video)bellen.
   
 • In contact met sponsoren: in de app vind je straks een virtuele sponsormarkt waar je lekker rond kunt klikken. Contact leggen? Zo gepiept met een chatberichtje of afspraakverzoek. 
Genoeg manieren dus om te discussiëren, van elkaar te leren, inspiratie op te doen en te lachen!
 
Aanmelden

Geen projectbezoeken meer

We hebben je eerder projectbezoeken in het land beloofd als aanvulling op het online programma. Helaas hebben we vanwege de verscherpte landelijke maatregelen besloten deze plannen te annuleren. Het is te tricky, vinden we. We gaan aan de slag om je ook online genoeg projectinspiratie te geven! Heb je een leuke video over een lokaal project? Stuur hem naar ons toe via info@hieropgewekt.nl.  

Maak kennis met team EHO: "Zo magisch als na maanden voorbereiding iedereen écht op de stoep staat"

EHO is voor het team achter het event altijd weer een bijzonder moment in het jaar. Katrien, Thijs en Anouk vertellen hoe het achter de schermen is

Programma

Het programma zijn we nu aan het voorbereiden. Over een paar weken volgt weer een update. Houd je mail en de website in de gaten.

Vragen? Mail gerust! info@hieropgewekt.nl 
 
Ik doe mee met EHO 2020
Tip: Stuur deze mail door naar een vriend, collega of bestuursgenoot!
Over het Evenement HIER opgewekt
EHO is het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie en hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Voor wie?
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven – van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties. En voor hun samenwerkingspartners zoals gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners.

Partners van EHO 2020

          

Jouw organisatie ook in de spotlights? Neem contact op met Thijs Wentink via thijs@hier.nu.

Website
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Copyright © 2020 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie. Het is een initiatief van klimaatstichting HIERIk wil geen nieuwsbrieven meer ontvangen over EHO
Ik wil helemaal geen nieuwsbrieven meer ontvangen van HIER opgewekt
Ik wil mijn e-mailadres wijzigen