Copy
      


Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november vindt het Evenement HIER opgewekt 2020 plaats. Hét evenement voor en over lokale duurzame energie-initiatieven. Je bent van harte uitgenodigd. Ben je er (weer) bij? De aanmelding is gestart!

>> Schrijf je hier in

In deze mail vind je alles over EHO 2020.

Hartelijke groet,

Team Evenement HIER opgewekt
Katrien, Thijs en Anouk
 
Drie dagen opgewekt: thuis én in het land
EHO 2020 wordt een hybride evenement van drie dagen. De sessies vinden online plaats, aangevuld met projectbezoeken op bijzondere locaties in het land.

We zorgen ervoor dat je ook vanuit huis het echte EHO-gevoel ervaart. Een goede dosis positieve energie gegarandeerd.

Wat je kunt verwachten? Veel inhoudelijke kennis, persoonlijke sessies in kleine groepen, een gezamenlijke dagstart en een vrolijke noot. Gegoten in een groot aantal webinars en discussiegroepen, online netwerken en meer.

Voor het hele programma geldt: je kiest zelf aan welke onderdelen je deelneemt. Zo richt je je dag in zoals jij dat fijn vindt en is non-stop achter het scherm zitten niet nodig. Het inhoudelijke programma vindt overdag plaats.

We zijn druk bezig het programma vorm te geven. Hieronder een tipje van de sluier.
 
Programma 
Plenair met Kim Coppes
Tijdens het plenaire programma op woensdagochtend 18 november is Kim Coppes onze dagvoorzitter – een bekend gezicht van EHO. We presenteren je de nieuwste cijfers en ontwikkelingen van de lokale energiebeweging met de Lokale Energie Monitor 2020. Wat hebben we met elkaar bereikt afgelopen jaar? Daarnaast gaan we het gesprek aan met ... Dat houden we nog even geheim. ;-) 

Deelsessies voor ieder wat wils
Je krijgt de keus uit diverse deelsessies. Vanaf oktober verschijnen ze op de site. Over lokale energie-opwek, duurzame warmte, betrekken van bewoners, energie en natuur, innovaties ... te veel om nu op te noemen. We houden rekening met verschillende kennisniveaus. 

Op bezoek bij bijzondere projecten
Toe aan offline inspiratie? Dan kun je op bezoek bij een aantal bijzondere projectlocaties. In klein gezelschap en op gepaste afstand. Zo kunnen we elkaar toch in het echt ontmoeten. En waar is dat leuker dan onder die windmolen of op dat mooie zonnedak. 

Lachen tijdens de Climate Comedy Night
Deelnemen aan EHO 2020 betekent een gratis kaartje voor de online Climate Comedy Night van HIER! Op woensdagavond 18 november, live gestreamd vanuit TivoliVredenburg Utrecht. De eerste cabaretiers zijn bekend: Martijn Koning en Rayen Panday.

Met de Climate Comedy Night brengen we als klimaatstichting HIER één keer per jaar luchtigheid in het complexe klimaatprobleem. Om daarna met goede moed en volle kracht te werken aan de oplossing.
Alles op een rij

Datum: woe 18 t/m vr 20 november 2020
Tijd: het inhoudelijke programma is overdag, de Climate Comedy Night 's avonds (woensdag)
Locatie: online en op bijzondere locaties in het land
Aanmelden: via deze link
Kosten: € 25,- p.p. voor deelnemers vanuit lokale initiatieven, regulier tarief € 100,- p.p.
Programma: vind je vanaf oktober op de site

Het voordeel van online
Een online evenement heeft misschien nadelen, maar ook zeker voordelen: 

✔ Geen reistijd
✔ Geen reiskosten
✔ Je besteedt alleen tijd aan de onderdelen die jij interessant vindt
✔ Je kunt ondertussen een wasje opvouwen
✔ Niet meer in de rij voor het herentoilet! 

Kom je vooral om te netwerken? Met onze software kan dat online net zo goed. We faciliteren gesprekstafels, daarnaast kun je via de EHO-app gemakkelijk contact leggen met andere deelnemers en samen chatten of (beeld)bellen. 

Binnenkort meer
Volgende maand ontvang je weer een update. Houd je mail en de website in de gaten.
Over het Evenement HIER opgewekt
EHO is sinds 2012 het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. De lokale energiebeweging van Nederland komt er ieder jaar samen. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten.

Voor wie?
EHO is interessant voor lokale duurzame energie-initiatieven – van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties.

Ook voor samenwerkingspartners van lokale initiatieven is deelnemen waardevol. Deelnemers vanuit gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners zijn van harte welkom.
Tip: Stuur deze mail door naar een vriend, collega of bestuursgenoot!

Partners van EHO 2020

          

Jouw organisatie ook in de spotlights? Neem contact op met Thijs Wentink via thijs@hier.nu.

Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Copyright © 2020 HIER opgewekt
HIER opgewekt is hét kennisplatform over de lokale energietransitie. Het is een initiatief van klimaatstichting HIERIk wil geen nieuwsbrieven meer ontvangen
Ik wil mijn interesses wijzigen
Ik wil mijn e-mailadres wijzigen