Copy

Maart 2020

 

Elke maand verstuurt de SBOB een nieuwsmail met daarin de belangrijkste wijknieuwtjes en agenda-items voor de komende weken.

Nieuwsitems (6) Agenda-items (1)

Nieuws

Corona

Het is overweldigend om te zien hoeveel sociale veerkracht er in onze bewoners is te beleven. Via Hoplr en Nextdoor, Burenhulp, applaus op dinsdagavond voor alle mensen in de beroepen die werken om ons gezond, fit en schoon te houden etc. Zorg voor jezelf en elkaar. Een goede buur is in deze dagen beter dan een verre vriend! Het bestuur van de SBOB wenst jullie allemaal een goede buur toe.

Bewonersbijeenkomst 16 april afgelast

De geplande Bewonersbijeenkomst Bomenbuurt op 16 april gaat niet door. Wel zijn de voorbereidingen op het formele deel (de jaarvergadering) van de Bewonersbijeenkomst bijna afgerond. Voor dit gedeelte van de bijeenkomst zijn we op zoek naar een digitale oplossing. Zodoende kunnen we in ieder geval het jaarverslag/jaarrekening vaststellen en de wisselingen in samenstelling van het bestuur laten doorgaan. De Bewonersbijeenkomst zelf wordt doorgeschoven naar september

SBOB en Buurtcentrum De Bolster gesloten

Het bestuur van de SBOB heeft vanwege de Corona-maatregelen alle activiteiten opgeschort. Het kantoor is vanaf heden gesloten tot nader order. Ook in Buurtcentrum De Bolster, Kastanjestraat 2, zijn alle activiteiten gestaakt. 

AED Trainingen opgeschort

Alle trainingen voor Burgerhulpverlener zijn tot nader order opgeschort. De planning is komen te vervallen. Zo gauw de trainer weer mag starten, maken we een nieuwe planning en worden de deelnemers hierover geïnformeerd per mail. Uiteraard zal de informatie ook via de site en de sociale media worden verspreid.

Vrijmarkt Bomenbuurt

De voorbereidingen van de Vrijmarkt Bomenbuurt zijn bijna afgerond. In de twee weken voorafgaand aan 27 april vindt dan de briefing van vrijwilligers plaats en worden de puntjes op de i gezet. We laten de Vrijmarkt op de kalender staan tot nader order van de overheid. In de week na 3 april neemt de werkgroep Vrijmarkt in overleg met de gemeente Den Haag en het bestuur van de SBOB een beslissing over het al of niet door gaan. Hou hierover ook de website en de sociale media in de gaten.

Grondwater

In de Bloemenbuurt en in de Vogelwijk hebben bewoners last van het hoge grondwaterpeil. In onze Bomenbuurt zou dat ook het geval kunnen zijn. Heb je last van hoog grondwater en wil je daarover praten? Misschien daarna deelnemen in een werkgroep die zich daarmee bezighoudt? Meld je aan via de mail.  Als er voldoende belangstelling is, gaan we hier mee aan de slag.

Agenda

Nieuwsmail Bomenbuurt

wo 22 april @jouw mailbox

Verschijning van de Nieuwsmail Bomenbuurt april 2020.

 

Check hier de volledige wijkagenda

Je ontvangt deze nieuwsmail omdat je je hier automatisch voor hebt aangemeld
bij de Stichting Bewonersorganisatie Bomenbuurt (SBOB)


Heb je vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via: info@bomenbuurtonline.nl

Wil je onze maandelijkse nieuwsmail niet langer ontvangen?
Je kunt je hier afmelden.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SBOB · Kastanjestraat 2 · Den Haag, Zh 2565NA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp