Copy
Inte anmält dig än? Gör det NU!

Nu är det snart dags!

Nu är det bara några få dagar kvar till sista anmälningsdagen den 19 maj! Senaste veckan har det trillat in anmälningar men vi har fortfarande en del platser kvar. Bjud in alla du vet uppskattar att röra sig ute i naturen och även dem som kanske inte gör det, så ser vi till att fylla Vegoloppet till sista platsen. Tillsammans springer (eller går) vi för djuren! 

I det här nyhetsbrevet hittar du mer information om starttider, tävlingsområdet, busstider och roliga tävlingsmöjligheter!

Vi ses på startlinjen!
Rasmus, Yohanna & Peter

Starttider för årets lopp

Som det ser ut nu räknar vi med att första start kommer att gå kl 11.30 och därefter med några minuters mellanrum enligt följande:

11.30 Start 12 km (herr, dam & mixad). Individuell tidtagning.
11.40 Start 7 km (herr, dam & mixad). Individuell tidtagning.
11.45 Start 3 km (herr, dam & mixad), utan tidtagning.

OBS! Oavsett vilken distans du deltar i måste du hämta ut din nummerlapp i god tid innan första start, dvs innan kl 11.00. Vi kommer att öppna nummerlappsutdelningen senast kl 10.00 (ev. tidigare om möjlighet finns).
Du har väl beställt din tröja?

Snart går vår tröjbeställning iväg, så vill du ha en tröja med fräscht Vegoloppet-tryck att glida runt i i vår så gör du bäst i att förbeställa nu. Tröjan kostar 120 kronor för de som förbeställer och vi kommer att sälja ett fåtal på plats för 150 kronor. OBS ett fåtal, typ fem liksom. Så beställ den på dirren!

Hitta till Vegoloppet 

Så här tar du dig till loppet:

A) Samåk med några kompisar, fyll bilen om ni kan. Det finns gott om parkering, men det är ju alltid roligare och bättre för miljön att åka ihop! 
B) Samåk med några blivande kompisar! Skriv i vårt facebookevenemang om du letar bil att åka med eller har platser över.
C) Ta buss 148 som avgår från bland annat Södervärn 09.55 och Värnhem 10.06. Hoppa av vid hållplats Torup 10.25 och promenera därefter ca 5 minuter till startområdet. Kolla Skånetrafiken i god tid för ev ändringar och biljettinformation.
D) Spring dit. Det är ca 24 km från Malmö C. En bra uppvärmning om du är lite knäpp. 

Start- och målområdet är på den stora ängen vid Parkvägens parkering. Om du skriver in Torupsvägen 450 på GPS så bör du se det tydligt. Vi kommer även att skylta i området och snitsla vägen från bussen så du inte börjar dagen med att gå vilse. (Om du klickar på bilden här ovanför får du upp en större bild på området.)

Tävling i tävlingen! 

Upprop till alla deltagare! Det är hittills extremt få TEAM anmälda, det innebär att med lite flax kan ni dra hem den mytomspunna gottelyxemegakorgen med bara några få km i ditt lags ben! Alltid värt en chansning eller hur, anmäl ditt lag till oss på info@vegolopept.se (obs att ni är anmälda till ett visst lag via hemsidan betyder inte att ni är i samma lag när det kommer till längsta sträcka-tävlingen).

Vet du inte hur tävlingen i tävlingen går till? Här hittar du allt du behöver veta ...

Copyright © 2017 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by Mailchimp