Copy
Vegoloppet featuring Fiona Oakes!
Webbversion

Hej <<Ditt förnamn>>!

Den 28 maj närmar sig med stormsteg och innan vi vet ordet av är det dags att ge sig ut i spåret till Sveriges första veganska terränglopp. Vi är själva extremt peppade och ser verkligen fram emot att få träffa dig i startområdet! Innan dess hinner vi ändå med att dela med oss av vårt pepp, bland annat i form av en hälsning från en av världens främsta veganska löpare, Fiona Oakes, som också vigt hela sitt iv åt att arbeta för djuren. Vi är så stolta och glada över att kunna delge dig hennes fina ord om djuren och om drivkraften att springa. 

Som vanligt – har du funderingar eller frågor, hör av dig!

Peter, Rasmus & Yohanna
Vegoloppet

En hälsning till dig från Fiona Oakes, vegansk ultralöpare och djurvän.

Bäste Vegoloppsdeltagare!

För att genomföra ett bra lopp, behöver vi inte bara vara i god fysisk form, utan även må mentalt bra. När jag står vid startlinjen i ett lopp vet jag att jag gjort allt jag kan för att förbereda mig fysiskt och att jag gjort det utan att något djur har behövt lida för att jag ska kunna genomföra loppet.

Då vet jag också att jag är redo att ge mig i kast med sträckan som ligger framför mig – på samma sätt ska du känna dig stolt över att vara del av en god sak och inspirerar dem runt dig att göra de bästa valen för sin egen skull, för djuren vi delar världen med och för vår planet. 


Jag hoppas ditt lopp blir fantastiskt och att du får en spännande löparupplevelse tillsammans med andra likasinnade medan ni tillsammans hjälper Gotlands Djurfristad i deras arbete!

Fiona Oakes
www.fionaoakesfoundation.co.uk

”Genom åren har jag sett veganismen växa från att betraktas som något udda, perifert och märkligt till att bli ett accepterat, erkänt alternativ. Nästa steg måste vara att bli ett meningsfullt, allmängiltigt majoritetsbeslut som ger fördelar åt alla. Om vi arbetar tillsammans tror jag vi kan få det att bli verklighet.” – Fiona Oakes

VEGO – först och störst


Matmagasinet VEGO startades och drivs av en av Sveriges största vegoentreprenörer, Mattias Kristiansson, som snart utan överdrift kan kallas en legend i svenska vegosammanhang. VEGO är också en av Vegoloppets mycket uppskattade samarbetspartners, vilket du som deltar i loppet kommer att få ta del av den 28 maj. Vi passade på att fånga chefredaktören Mattias för att ställa några frågor till honom.
Varför vill VEGO vara med och stötta Vegoloppet?
Vi älskar allt som har med vego att göra och försöker stötta alla som, precis som vi, vill inspirera fler till en grönare och hälsosammare livsstil. Sen har ni valt det bästa namnet. ;)

Hur startade VEGO och varför?
Jag startade VEGO eftersom det inte fanns någon liknande tidning på marknaden. Inget förlag ville satsa på något så tokigt som vegetarisk mat, så då gjorde jag det själv. Jag ville visa upp hur fantastisk god, kittlande vacker och galet inspirerande vegomat kan vara. Och enkelt! I VEGO är det inga krångligheter, knepiga ingredienser eller pekpinnar. Bara sida efter sida med omfamnade grön inspiration.

Hur ser framtiden ut för VEGO – något särskilt kul på gång framöver?
Vi bara fortsätter att öka, vilket så klart är superkul. Vi har faktiskt en del spännande saker framöver, men det är fortfarande hemligt. Men det kommer så klart att röra vegomat.
Till magasinet VEGO!
Missa inte dina rabatter och förmåner!

Flera av våra samarbetspartners erbjuder dig som deltar i Vegoloppet fina rabatter eller andra bra erbjudanden. Här är en snabb översikt på vad du kan ta del av redan idag:

Altra – veganska zero drop-skor för den kräsne vegolöparen: 30 procent rabatt i Altras nordiska webbshop. Rabattkod: Vegoloppet.

Indie Bars – smarriga och veganska bars med massa energi: 20 procent rabatt i webbshopen. Rabattkod: VEGOLOPPET.

Viljan Coaching – fortlöpande träningpass via Instagram och gratis deltagande i träningspass IRL. 

För att du inte ska missa något av erbjudandena, kan du alltid gå tillbaka och titta i tidigare utgåvor. Du hittar dem alla i vårt nyhetsbrevsarkiv.
Vegansk mat – till fördel för dig, djuren och miljön

En del av Anammas filosofi är att all vegansk mat ska vara god. De menar att oavsett om en är vegan eller inte så ska en räkna med att de gör sitt yttersta för att producera välsmakande mat som håller en mätt länge. Anamma är den största producenten av vegetarisk köttersättning i Norden. Deras fabriker ligger i Simrishamn och i den lilla byn Vadensjö utanför Landskrona. Båda fabrikerna drivs med vindkraft. Du som ännu inte provat på Anammas produkter kommer att få chansen i samband med Vegoloppet den 28 maj.
 
Till Anamma!
Ett 100 % vegetariskt magasin med recept för alla tillfällen

På Vegourmet brinner man för äkta råvaror, att laga mat efter säsong och att tänka eko­logiskt. Vegourmet älskar vego och brinner för riktig mat. Vegourmet är ett helt igenom vegetariskt månatligt mat­magasin, som bjuder in sina läsare till vego­inspiration i form av säsongsbetonade recept, för­förande fotografi och med­veten läsning. Varje nummer av Vegourmet innehåller minst 70 inspirerande recept och magasinet finns även som en app till din smarta telefon. Efter genomfört Vegolopp får du chansen att själv bilda dig en uppfattning om Vegourmet.
Till Vegourmet!
Har du inte hittat rätta peppen än? Här får du lite ren löparpepp – klicka för att se filmen!
Stötta Vegoloppet!

Bland det roligaste med att jobba med Vegoloppet är det fina gensvar vi har fått och får överallt, inte minst när vi tar kontakt med presumtiva sponsorer och samarbetspartners. Vill du och ditt företag, din organisation eller din förening också vara med och stötta Vegoloppet och en grönare livsstil? Hör av dig! Här är de som redan bestämt sig för jobba med oss:
Copyright © 2016 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by MailChimp