Copy
En alldeles egen Vegolopp-tröja!

Hej <<Ditt förnamn>>!

Visst är tröjan här nedanför tjusig, va'? Vi ska trycka upp ett gäng t-shirts till funktionärerna som hjälper till under dagen på Vegoloppet och kan tänka oss att göra ett par extra om intresset finns!

Vill du köpa en tröja på plats så mejla till info@vegoloppet.se med namn + storlek senast måndag kväll kl 20.00 så får vi se om vi kan lösa det. Tröjorna kommer att kosta 150:-/styck och finns i rak modell strl S-XXL. Alla pengar går så klart till Gotlands Djurfristad. Du betalar din tröja kontant på plats när du plockar ut ditt startnummer på Vegoloppets morgon.

Har du inte redan anmält dig som funktionär och känner att det pirrar till i hjälpsamhetsnerverna nu när du ser vilken fin tröja du kan få så anmäler du dig här: http://vegoloppet.se/funktionarer/

Vi ses på startlinjen!

Peter, Rasmus & Yohanna
Vegoloppet

Missade du att anmäla dig i tid? Bor du i Långtbortistan? Lipa inte för det, du kan springa där du är!

Vill du vara med på premiären för Vegoloppet och bidra till en bättre värld så gör du det enkelt från valfri plats på jorden, även om du inte hann anmäla dig i tid.

Så här gör du: Ta dig ut själv eller med vänner, spring en runda, långt eller kort och knäpp en selfie eller en bild på stället du springer. Lägg upp bilden på Instagram eller Facebook, hashtagga med #vegoloppet och #springdärduär och swisha valfri donation till 123 461 17 03 (märk med ”Vegoloppet”). Varenda krona går oavkortat till vår insamling till Gotlands Djurfristad och kommer att redovisas på vår facebooksida. Vill du vara anonym så skriver du bara valfritt hittepånamn i meddelandet.

Och du. Du får förstås springa när du vill. Men roligast är ju att göra det när alla andra gör det. Feel the vibe!

Missa inte dina rabatter och förmåner!

Flera av våra samarbetspartners erbjuder dig som deltar i Vegoloppet fina rabatter eller andra bra erbjudanden. Här är en snabb översikt på vad du kan ta del av redan idag:

Altra – veganska zero drop-skor för den kräsne vegolöparen: 30 procent rabatt i Altras nordiska webbshop. Rabattkod: Vegoloppet.

Indie Bars – smarriga och veganska bars med massa energi: 20 procent rabatt i webbshopen. Rabattkod: VEGOLOPPET.

Viljan Coaching – fortlöpande träningpass via Instagram och gratis deltagande i träningspass IRL. 

För att du inte ska missa något av erbjudandena, kan du alltid gå tillbaka och titta i tidigare utgåvor. Du hittar dem alla i vårt nyhetsbrevsarkiv.
Sista chansen att anmäla sig!

Samåka eller kollektivtrafik?


När du tar dig till Dalby stenbrott för att delta i Vegoloppet eller för att heja och peppa nära och kära, vill vi gärna att du tänker på miljön, naturen och djuren som finns runt om i markerna. Försök i största möjliga mån samåka med varandra eller utnyttja att Skånetrafiken kör praktiskt taget hela vägen fram till stenbrottet. Använd gärna Vegoloppets Facebook-event för att organisera, efterlysa eller erbjuda samåkning. Parkeringsmöjligheterna är små och vi vill till varje pris undvika att det uppstår kaos på eller vid sidan av vägen i området. På vår hemsida hittar du mer information om hur du tar dig till loppet.

Kom till Vegoloppet men kom tillsammans!
Stötta Vegoloppet!

Bland det roligaste med att jobba med Vegoloppet är det fina gensvar vi har fått och får överallt, inte minst när vi tar kontakt med presumtiva sponsorer och samarbetspartners. Vill du och ditt företag, din organisation eller din förening också vara med och stötta Vegoloppet och en grönare livsstil? Hör av dig! Här är de som bestämt sig för jobba med oss:
Copyright © 2016 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by MailChimp