Copy
Du har väl anmält dig årets lopp?

Vegoloppet rullar in!

Nu har anmälningarna börjat trilla in och vi kan glatt konstatera att vi redan har över hundra deltagare! Vi är glada för alla nya löpare som skrivit upp sig för sitt första vegolopp men vi saknar många av er som sprang förra året. Var det verkligen så jobbigt? För att underlätta planeringsarbetet vill vi be alla er som vill vara med att anmäla er så fort som möjligt. Det gör allting så mycket lättare för oss och vi tänker att det också är världens bästa motivation att komma igång med löpträningen. Om du inte vet om du vill springa själv är ett beprövat knep att anmäla sig ihop med en kompis. Eller varför inte dra ihop ett helt lag? Oavsett om du är allena eller kommer med hela ditt crew, är det här du sköter anmälan. Dra inte ut på det, ba' in å anmäl dig på dirren!

Vi ses på startlinjen!
Peter, Rasmus & Yohanna

Vi har fått en ny logotyp!

Vi har en ny logotyp! Och om vi får säga det själva så blev den rackarns bra! Det är en sol, det är några berg. Den ser pigg ut. Det är coolt. Vi gillar förvisso att springa i Skåne och även om det finns lite kullar här och där så är det högsta ”berget” bara 212 möh. Det är inte konstigt att vi längtar bort och drömmen lever att en dag arrangera ett Vegolopp med lite fler höjdmeter. Vi valde alltså att förbereda loggan för den utmaningen. Lika bra när vi ändå var igång tyckte vi.

Tröja till specialpris!
Om du diggar vår nya logga och vill ha den som t-shirt kan du nu förbeställa till rabatterat pris (120 istället för 150 pix). Vi kommer trycka upp några extratröjor och sälja på plats men säkraste sättet att få tag i en är förstås att beställa i förväg. Skicka oss ett mejl med vilken storlek du vill ha, skriv ”Tröja” i ämnesraden. Tröjan hämtar du ut ihop med din nummerlapp på loppdagen och som med precis allt annat vi gör går varenda spänn vi får in på tröjförsäljning till djuren genom det aktuella fokusprojektet.

Vegan Runners IK

I år samarbetar vi med eminenta löparklubben Vegan Runners IK. Sedan starten 2003 har de krossat fördomar, tagit medaljer och uppmuntrat löpare att bli veganer och veganer att börja springa. Vegan Runners är en ideell förening som samlar medlemmar över hela landet. De kommer att finnas på plats i målområdet och svara på frågor, sälja tröjor och medlemskap, och visa upp bilder från sina favorittävlingar. Vi är oerhört glada att ha med dem på Vegoloppet 2017. Ta en tur till dem på webben redan idag!

Heads Up – i nästa nummer ...

Varje lopp vi arrangerar har ett specifikt fokusprojekt som vi vill lyfta fram och som efter loppdagen får ta emot alla insamlade pengar. I år har vi valt att stötta Djurrättsalliansens Researchteam. Det var ett rätt enkelt val. Vi har väl alla sett bilder inifrån djurindustrin och tänkt: om bara fler fick se det här. Om fler fick veta hur djuren verkligen har det. Och det är precis det den här gruppen gör. De tar sig in på platser där djur utnyttjas och dokumenterar det de ser. Materialet sprids sedan via media till allmänheten för att alla ska kunna ta in djurens perspektiv när de väljer hur de vill leva sina liv. I nästa nyhetsbrev kommer vi prata mer med Malin Gustafsson som besökt grisfabriker och minkfarmer och varit med och skapat rubriker när djurplågeriet avslöjats.

Copyright © 2017 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by Mailchimp