Copy
Har du börjat träna inför Vegoloppet?
Webbversion

Hej <<Ditt förnamn>>!

Den gångna helgen bjöd på bubbliga vårkänslor och ett härligt långpass i skogen. Passade du på att dra på dig löparskorna du också? Dela med dig av din löparglädje och var med och peppa inför den 28 maj genom att lägga upp lite roliga bilder från dina löprundor på Instagram och hashtagga med #vegoloppet. Under den taggen kommer du att hitta mer och mer pepp ju närmare loppet vi kommer, och redan nu hittar du ett helt gäng med härliga övningar som stärker din löpning. Ut och njut av att våren är på väg!

Peter, Rasmus & Yohanna
Vegoloppet

Vegotänk och normkritik


En av Vegoloppets uppskattade samarbetspartners är Viljan Coaching. Med hjälp av deras träningsprogram kan du komma i bättre form inför loppet och dessutom minska skaderisker och förbättra din löpning generellt. Vi passade på att ställa några frågor till Marco Vega, en av eldsjälarna bakom Viljan Coaching.

Varför stöttar Viljan Coaching Vegoloppet?
Vi ser att idrott och ett intresse för vegetarisk/vegansk kost är förenligt på många plan. För det första är det fullt möjligt att vara en tränande människa även om animaliska produkter inte ingår i ens kost. För det andra så handlar det om att ta ställning för klimatsmarta val när det gäller kosten. Loppet är ett sätt att introducera fler till de tankarna.

Hur startade Viljan Coaching och varför?
Viljan Coaching är den professionella delen av Viljan Träningsklubb. Viljan startade som en träningsklubb med fokus på lusten till rörelse och med ett normkritiskt öga gentemot normerna som finns i samhället och som påverkar idrotten. Viljan Coaching erbjuder företagsträning, personlig träning och workshops med lusten och kunskap om rörelse i fokus.

Finns det några kul framtidsplaner för Viljan?
Just nu har vi fullt upp med att titta på vad som händer i sommar. Sommar på Ribban i Malmö, Träna i parken, samarbete med flyktinghälsan och många nya samarbeten är på uppstart.

Du hittar Viljan Coachings träningsvideor och träningstips på Instagram (@viljancoaching) och på Facebook (viljancoaching).
Till Viljan Coaching!
Glöm inte dina rabatter och förmåner!

Flera av våra samarbetspartners erbjuder dig som deltar i Vegoloppet fina rabatter eller andra bra erbjudanden. Vi presenterar dem vid olika tillfällen här i nyhetsbrevet. För att du inte ska missa något av erbjudandena, kan du alltid gå tillbaka och titta i tidigare utgåvor. Du hittar dem alla i vårt nyhetsbrevsarkiv.
Etiska, veganska & hållbara skor – som dessutom är snygga!

Letar du efter skor helt utan animaliska beståndsdelar? Green Laces säljer veganska skor och accessoarer. Det innebär ekologiska, rättvisemärkta och etiska skor – helst allt i en och samma produkt! Hos Green Laces hittar du New York-baserade märken som Olsen Haus, Novacas. Neuaura, Cri de Coeur, Reneu, Brave Gentleman och saltstänkta surfmärken som The People’s Movement från Kalifornien. Green Laces är alltid på jakt efter nyheter och får efter hand fler och fler europeiska samarbeten. I sortimentet hittar du bland annat svenska Sofie Bly och Servant, italienska Cammina Leggero, brittiska Bourgeois Bohème, Vegetarian Shoes och Ethletic.
Till Green Laces!
Enkla vegorecept utan krångel sprider grönare livsstil

Vegoloppet är som du känner till Sveriges första lopp för dig som redan äter eller är intresserad av att börja äta en helt vegetabilisk kost. Genom vårt samarbete med magasinet Vego hoppas vi kunna sprida inspiration till just det. Vego är Sveriges första och största helt vegetariska mattidning. I Vego hittar du grön mat när den är som bäst, från vegofierade klassiker till nya favoriter. Enkla vardagsrecept utan krångliga ingredienser, blandat med lika enkel och god festmat. I Vego får du även tips på nya produkter, inspirerande artiklar, intervjuer med kända profiler, kostråd, krönikor och mycket mer. Håll utkik efter Vegoloppet i nästa nummer av Vego!
Till Vego!
Stötta Vegoloppet!

Bland det roligaste med att jobba med Vegoloppet är det fina gensvar vi har fått och får överallt, inte minst när vi tar kontakt med presumtiva sponsorer och samarbetspartners. Vill du och ditt företag, din organisation eller din förening också vara med och stötta Vegoloppet och en grönare livsstil? Hör av dig! Här är de som redan bestämt sig för jobba med oss:
Copyright © 2016 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by Mailchimp