Copy
Mindre än en månad kvar till start!

Hej <<Ditt förnamn>>!

Just nu jobbar vi med Vegoloppet i princip varje dag, och för varje timme som passerar blir loppet alltmer verkligt för oss. Vi kan bara hoppas att du är lika förväntansfull som vi – nu när det är mindre än en månad kvar! Längs vägen lär vi oss massor – inte minst hur tillfredsställande det är att få knyta kontakt med så många engagerade människor som vi träffar på i arbetet med Vegoloppet. Och nu vill vi lära känna ännu fler – se vår efterlysning här nedanför. Sist men inte minst – du följer väl Viljan Coachings träningstips på Instagram, så att du är i bra form till den 28 maj?

Som vanligt – har du funderingar eller frågor, hör av dig!

Peter, Rasmus & Yohanna
Vegoloppet

 

FUNKTIONÄRER EFTERLYSES!


Ett ideellt arrangerat lopp som Vegoloppet blir aldrig bättre än sina funktionärer. Vi har redan ett antal som erbjudit sig att hjälpa till före, under och efter loppet, men vi behöver fler hjälpande händer! Så – om du vill vara med i vårt bästa Vegoloppet Crew och göra en insats för alla deltagare och inte minst för djuren, är det dags att sträcka upp handen! Gå in på hemsidan och anmäl ditt intresse av att vara funktionär. Där kan du själv kryssa i vilka dagar/tider du har möjlighet att hjälpa till. Det kommer bli stressigt, jobbigt, fantastiskt och väldigt, väldigt roligt! Häng på!

Här kan du anmäla ditt intresse för att jobba som funktionär med Vegoloppet!

VEGANLIFE – för livet som vegan


På flera sätt skulle man kunna säga att Pernilla Berg förkroppsligar många av argumenten för att vara vegan och idrottare. Hon har sprungit flera ultramaror, vanliga maratonlopp och pysslat med multisport. Som näringsexpert kan hon dessutom massor om kost och näring.
Pernilla driver också Veganlife – nätets största renodlat veganska butik och en av Vegoloppets uppskattade samarbetspartners. Vi var ju helt enkelt tvungna att ställa några frågor till Pernilla.

Varför vill Veganlife vara med och stötta Vegoloppet?
Vi vill gärna stötta Vegoloppet för att loppet är det första löparloppet med vegoinriktning. Vi tycker att det är fint när vegolivsstilen lyfts fram som någonting positivt.

Hur startade Veganlife och varför?
Veganlife startades i liten skala redan 2008 för att ha en plattform för försäljning av min kokbok ”Pillans vegankokbok”. Sedan dess har sortimentet växt organiskt och idag är vi den största renodlade veganbutiken på nätet.

Hur ser framtiden ut för Veganlife – något särskilt kul på gång framöver?
Vi har stora framtidsplaner, men än så länge är det lite hemligt. Vi hoppas att kunna presentera lite nyheter till hösten i vårt sortiment.
Till VEGANLIFEs webbutik!
Missa inte dina rabatter och förmåner!

Flera av våra samarbetspartners erbjuder dig som deltar i Vegoloppet fina rabatter eller andra bra erbjudanden. Här är en snabb översikt på vad du kan ta del av redan idag:

Altra – veganska zero drop-skor för den kräsne vegolöparen: 30 procent rabatt i Altras nordiska webbshop. Rabattkod: Vegoloppet.

Indie Bars – smarriga och veganska bars med massa energi: 20 procent rabatt i webbshopen. Rabattkod: VEGOLOPPET.

Viljan Coaching – fortlöpande träningpass via Instagram och gratis deltagande i träningspass IRL. 

För att du inte ska missa något av erbjudandena, kan du alltid gå tillbaka och titta i tidigare utgåvor. Du hittar dem alla i vårt nyhetsbrevsarkiv.
För djuren, med djuren, till djuren

Vad är egentligen en djurfristad? I exemelvis England, USA och Australien är begreppet ”Animal Sanctuary” ganska välkänt. Det är en plats, oftast en gård, på vilken djur oavsett art ses som de unika individer de är. De respekteras och är vänner, inte produkter. Gotlands djurfristad är en av få djurfristäder i Norden. De som ansvarar för verksamheten på Gotlands Djurfristad har tidigare arbetat inom till exempel humansjukvård, lantbruk eller miljöfrågor. De är utbildade inom medicin, omvårdnad, pedagogik, ekologi och etologi. Alla medarbetare har lång erfarenhet av djurhållning eller som de själva säger – av att leva med djur. De har ett långt miljöengagemang och en stark vilja att göra världen till en bättre plats för alla levande varelser. Det är därför Vegoloppet stödjer Gotlands Djurfristad.
 
Till Gotlands Djurfristad!
Helvegetariska alternativ för alla som vill

Hos Astrid och aporna hittar du ett stort urval av veganiserade varianter på populär mat, allt från mängder av olika pålägg, korvar, burgare, göttbullar, fryst pizza, majonnäs, f*skpinnar och ostar till tofu och en mängd andra traditionella vegetariska och ekologiska produkter. Hos Astrid och aporna hittar du ingenting som tillverkats av animaliska beståndsdelar, eller som innehåller syntetiska färgämnen, härdade fetter eller kolesterol. Däremot hittar du massor av exempel på goda och spännande varor som gör helvegetarisk mat tillgänglig för alla. I takt med att allt fler upptäcker hur bra det går att leva utan att äta animaliska produkter, hittar du också större eller mindre delar av Astrid och apornas sortiment i "vanliga" livsmedelsaffärer. Och ju mer du frågar efter deras utbud, desto större är chansen att du får se det i just din butik!
Till Astrid och apornas webbsida!

SISTA CHANSEN!

Vi har förlängt anmälningstiden till Vegoloppet 2016 till den 10 maj. Men dagarna rusar iväg och snart är det absolut sista chansen att anmäla sig till Sveriges första lopp med vegoinriktning! Har du inte gjort det redan, så anmäl dig idag!
Sista chansen att anmäla sig!
Stötta Vegoloppet!

Bland det roligaste med att jobba med Vegoloppet är det fina gensvar vi har fått och får överallt, inte minst när vi tar kontakt med presumtiva sponsorer och samarbetspartners. Vill du och ditt företag, din organisation eller din förening också vara med och stötta Vegoloppet och en grönare livsstil? Hör av dig! Här är de som redan bestämt sig för jobba med oss:
Copyright © 2016 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by MailChimp