Copy
Inte anmält dig än? Gör det NU!

Sista chansen ikväll!

Dagen är kommen. Idag tar vi emot de sista anmälningarna och när det här mailet går ut har du ganska exakt 4 timmar och 31 minuter på dig att få iväg din anmälan. Du har fortfarande fram till loppet på dig att betala deltagaravgiften men anmälan ska in ikväll innan 24.00. Så har du någon gång ens tänkt tanken att vara med är det nu du ska agera!

Vi ses på startlinjen!
Rasmus, Yohanna & Peter

TEAM me up, Scotty!

Vi har fått in anmälningar från en massa proffsiga team som kommer göra upp om den ultrasuperlyxigamegasnaskkorgen i TEAM-tävlingen! Reglerna är enkla: Längsta gemensamma sträcka vinner, alla klasser räknas (även promenadklassen). Om ditt team inte är anmält så gör du så här:
  1. Tjata på dina vänner fram till 24.00 ikväll. Ju fler anmälda teammates desto större chans att vinna! 
  2. Skicka oss ett mail på info@vegoloppet.se och anmäl ert team. Det är alltså bara TEAM som anmälts via mail som räknas, att folk är anmälda som lag via anmälningsformuläret gör dem inte till ett team. 
  3. Värva några lirare till för att vara på säkra sidan. Det går bra att ta med redan anmälda och nya deltagare i ert TEAM. Så länge teamet är registrerat och de alla är anmälda går det bra att utöka teamet ända fram till loppdagen.
  4. Ta er runt, gör det med stil, dela på korgen och njut av segern!
Disco discount!

Precis som förra året vill Altra ge deltagarna i Vegoloppet en liten treat! En vecka innan och en vecka efter loppet ger de 25 % rabatt på allting i sin shop. Om du är anmäld och har betalat din avgift kommer du att få ett separat mail med rabattkoden. Har du tänkt testa deras skor någon gång så är nu ett bra tillfälle!

 

Samåk eller res kollektivt

Det finns gott om parkeringsplats i direkt anslutning till start- och målområdet men det är alltid trevligare och bättre för miljön att samåka eller ta bussen så det vill vi ju uppmuntra. Om du har plats kvar i din bil eller söker en plats så skriv i vårt event. Vi vill gärna samla alla samåkningsförfrågningar i en och samma tråd, så skriv som kommentar på den avsedda bilden. Vill du åka kollektivt så tar du buss 148 till Torup. Den går 09.55 från Södervärn och 10.06 från Värnhem. Kolla Skånetrafiken för att dubbelchecka tider och ev ändringar.

Here VEGO again!

Vi är glada över att ha fått med vår favvotidning Matmagasinet Vego på tåget i år igen. I tidningen får du en massa inspiration och tips på hur du kan piffa upp din gröna vardag eller enkelt uppdatera dina gamla köttfavoriter. Skånepågen Mattias som driver tidningen har, utöver att skicka tidningar till alla löpare mer eller mindre lovat att springa Vegoloppet 2018. Det ser vi fram emot!

Copyright © 2017 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by Mailchimp