Copy
Tiden går fort – vi hjälper dig komma i form till Vegoloppet!
Webbversion

Hej <<Ditt förnamn>>!

Nu börjar det närma sig – bara lite mindre än tre månader kvar tills startskottet går för Sveriges första vegolopp någonsin! I vårt första nyhetsbrev presenterar vi några av våra sponsorer och samarbetspartners, som bjuder på fina rabatter och förmåner. Inte nog med det – vi hjälper dig även att komma i form och att hålla den hela vägen in i mål!

Peter, Rasmus & Yohanna
Vegoloppet

Indie Bars – födda ur nödvändighet

Indie Bars är ett svenskt företag, som drivs av triatleterna Olle Norberg och Mikaela Person, och som producerar och säljer energibars. Vi knöt kontakt med dem vid Vegomässan i december 2015, och har nu fått med dem som samarbetspartners till loppet. Här är en kort intervju med Mikaela, som är nutritionist och som triatlet har hon bland annat vunnit SM-guld på olympisk distans och tävlar för landslaget i triathlon.

Varför samarbetar Indie Bars med Vegoloppet?
– Vi tycker Vegoloppet är ett grymt initiativ som uppmärksammar en grön livstil på ett sätt som vi älskar, det vill säga genom fysisk aktivitet! 
 
Hur blev Indie Bars till?
– Olle började laborera hemma i köket efter att ha haft problem med sin mage under träning inför den tuffa triathlontävlingen Ironman (3,8 km simning, 18 mil cykel, 4,2 mil löpning). Under den här tiden lärde Olle även känna mig. Tillsammans bestämde vi oss för att utveckla världens godaste och naturliga energibars – Indie Bars! 
 
Varför ska jag välja just Indie Bars?
– Indie Bars grundades med avsikten att förändra marknaden för sportnutrition. I botten ligger våra värderingar för hållbara ekologiska produkter som är bra för kropp och miljö. Därför använder vi enbart naturliga och ekologiska råvaror. Vi vill att så många som möjligt ska kunna njuta av barsen och därför är dom också glutenfria och vegan. Sen ska vi inte glömma smaken som vi tycker är en extremt viktig del hos en energibar. Vi har stått i köket otaliga  timmar för att provbaka och smaka fram de absolut godaste recepten! 
 
Träna smart, ha kul, så ses vi den 28 maj!

Som deltagare i Vegoloppet har du 20 % rabatt i Indie Bars webbshop. Ange rabattkod "VEGOLOPPET".
Till Indie Bars!
Har du inte anmält dig än? Då är det hög tid att göra slag i saken! Platserna börjar fyllas upp och nu är det mindre än hälften kvar. Om du tvekar på om du kommer att orka, så dra med en kompis och börja träna ihop så kommer det gå som en dans. Varenda krona som loppet går plus går till Gotlands Djurfristad! Anmäl dig nu!
Skor från Altra till vinnarna – rabatt till alla deltagare!

Vi har fått ett fantastiskt fint samarbete med Altra Running, vars samtliga modeller på löparskor är veganska. Altra är en löparsko av modellen "zero drop", dvs där skillnaden i nivå mellan tå och häl är just noll. Oavsett vad du väljer att kalla Altras löparskor konstaterar vi att få skor är gjorda som Altras, helt efter fotens naturliga form! Altra stöttar med ett par skor till vinnarna i 12 km respektive 6 km. Och inte nog med det – som deltagare i Vegoloppet har du från och med nu och fram till den 1 juni 30 % rabatt på hela utbudet i Altra Runnings nordiska webbshop! Använd rabattkod "Vegoloppet".
Till Altra Running!
Kom i rätt form och behåll den med Viljan

Från och med nästa nyhetsbrev (som kommer omkring den 17 mars) kommer du att kunna börja träna med vår partner Viljan Coaching. Deras coacher kommer att bidra med genomtänkta träningsupplägg och med hjälp av peppipa och pedagogiska videor kommer du att vara i toppform till Vegoloppet. Bor du i eller i närheten av Malmö kommer du dessutom att ha möjlighet att delta i Viljans fys- och styrkepass för löpare som kör igång den 19 mars på Norra Grängesbergsgatan 20. Ordinarie pris för ett sådant pass är 80 kronor, men är du anmäld till Vegoloppet är det kostnadsfritt. Ännu ett skäl att springa alltså. Nästa nummer kör vi igång!
Till Viljan Coaching!
Många stöttar Vegoloppet

En av de roligaste delarna i att jobba med ett arrangemang som Vegoloppet är det oerhört positiva gensvar vi har fått och får överallt, inte minst när vi tar kontakt med presumtiva sponsorer och samarbetspartners. Vi kommer att presentera dem alla, för de är alla lika viktiga. Så i sinom tid kommer du att kunna läsa om samtliga företag och organisationer som stöttar Sveriges första Vegolopp. Tills dess har du dem alla dem här:
Partners
Copyright © 2016 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.