Copy
Dags att börja ladda för Vegoloppet 2017!

Vegoloppet är tillbaka!

Efter succén för premiärloppet, där 300 löpare sprang in totalt 54 352 kronor till Gotlands Djurfristad, har vi satt igång med planeringen inför nästa lopp. Det går av stapeln den 27:e maj! Precis som förra gången har vi valt ut ett fokusprojekt dit hela överskottet av de insamlade pengarna kommer att gå. Den här gången stöttar vi Djurrättsalliansens Researchteam som dokumenterar och avslöjar djurindustrin. De låg bland annat bakom det omfattande avslöjandet av grisindustrin som strax innan jul 2009 resulterade i stora rubriker och fick mängder av svenskar att välja bort köttet. De har även filmat på minkfarmer och dokumenterat djurens väg från födsel till död på svenska djurfabriker. De bidrar till en bättre värld genom att visa vad som pågår bakom lyckta dörrar och lyfta fram positiva alternativ för alla som vill ha förändring. Deras aktivister jobbar ideellt men omfattande research kostar pengar och därför har vi valt att skänka allt överskott från loppet 2017 till deras arbete.

Välkommen till Vegoloppet 2017!
Peter, Rasmus & Yohanna

 

Större och ännu bättre!

 

Vi hoppas kunna växa år efter år och har släppt lite fler platser än till förra loppet som blev fulltecknat förhållandevis snabbt. Vi har satt taket till 500 deltagare och hoppas på din hjälp för att fylla upp varenda plats. Att delta på loppet kostar 300 kronor men om du anmäler dig innan sista december så springer du till ett lägre pris, 250 kronor.

Anmäl dig till loppet här! 

Köp en tisha – sista chansen!

Vi har fortfarande ett par tröjor kvar från premiärloppet i våras och tycker det är synd att de ligger och samlar damm (det gör dom inte för dom ligger i en plastpåse). Vi rear därför ut dem för det fantastiska priset 120 kronor! Det är förvisso nästan lika mycket som de kostade på loppdagen men nu bjuder vi på portot och alla pengarna går till 2017 års insamling. Du beställer en tröja genom att maila oss på info@vegoloppet.se. Därefter får du ett bekräftelseinformation om tröjan finns i din storlek och när du betalat kommer den som ett brev på posten. Hur bra som helst! 

Nu bygger vi Vegoloppet 2017!

Även om det är långt kvar till den 27:e maj vill vi redan nu börja samla ihop volontärer inför loppet. Vi kommer att behöva fler volontärer än förra året och vill även nå ut med informationen i bättre tid – därför börjar vi bygga upp styrkan redan nu! Att vara volontär innebär att du gör loppet möjligt och är med och hjälper djuren. Dessutom får du träffa en massa roliga människor och får en cool t-shirt som tack för hjälpen! Volontärer kan hjälpa till innan, under eller efter loppet och det går alltså bra att göra en insats även om du tänkt springa. Om du vill hjälpa till att arrangera Vegoloppet 2017 kan du anmäla dig här. 

Vi ses på startlinjen!

Copyright © 2016 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by Mailchimp