Copy
Du har väl anmält dig årets lopp?

Du har väl anmält dig?

Wow! Vilken respons! Sedan förra nyhetsbrevet har det strömmat in anmälningar och det börjar verkligen likna nåt! Men än har vi plats kvar i startfältet och vi kör på hela vägen in i kaklet! Är du inte redan anmäld så kanske Fiona, Simon och Astrids alla apor, som du möter i det här nyhetsbrevet, kan få dig att göra slag i saken?

Vi ses på startlinjen!
Rasmus, Yohanna & Peter

Fiona Oakes – bad ass på riktigt 

Vi fick en hälsning från Fiona Oakes, ultralöpare, djurhemsägare och allmänt fantastisk person.

Kära löpare och atleter!
Jag är så stolt över att ha blivit tillfrågad att stötta det här fantastiska loppet för andra året i rad. Att veganismen växer över hela jorden är både inspirerande och motiverande och fördelarna med en förändring blir allt mer uppenbara. Löptävlingar och initiativ som Vegoloppet går i fronten genom att visa hälsofördelarna med en vegansk kost och exemplifiera vilken styrka och kraft som kan komma från växter.

Jag önskar er alla lycka till, oavsett vilka mål ni har, och hoppas att ni får en underbar dag med likasinnade. Fira för mig också! 

Bästa hälsningar och kärlek från Fiona Oakes,
Tower Hill stables Animal Sanctuary

Tröjor på väg!

Snart går vår tröjbeställning iväg, så vill du ha en tröja med fräscht Vegoloppet-tryck att glida runt i i vår så gör du bäst i att förbeställa nu. Tröjan kostar 120 kronor för de som förbeställer och vi kommer att sälja ett fåtal på plats för 150 kronor. OBS ett fåtal, typ fem liksom. Så beställ den på dirren!

Vegan Runners 

Tänk om det fanns en helt vegansk löparklubb… Det gör det! Vi tog oss ett snack med Simon från Vegan Runners IK, klubben som kommer springa snabbast av alla för att hinna sätta upp sitt infobord innan alla kommer i mål.

Vad gillade du bäst med förra årets lopp? 
Det bästa med Vegoloppet var att spendera en dag i fin natur tillsammans med likasinnade. Att äta en växtbaserad kost är perfekt när man vill hålla på med löpning. Vegoloppet är ett event som kan sprida detta bland idrottare och motionärer. 

Vi har förstått att du gillar att springa jättelånga lopp. Och då måste man ju äta för att fixa det, vad är det första du slänger dig över när du kommer till en depå?
CHIPS! Eller saltgurka, gärna något salt!

Vem skulle du helst se i startfältet till Vegoloppet 2017?
Scott Jurek, Fiona Oakes eller Sage Canaday vore ju drömmen att ha på plats då alla tre är ruskigt bra växtbaserade långdistanslöpare.

Om du fick välja en fråga att ställa till dig själv och sen besvara den, hur skulle det låta?
Haha vilken svår fråga, om det räcker med en kort så: Föredrar du platt eller kuperat?
– Hills for days!

Vad har du för tips till läsare som fortfarande funderar på om de ska anmäla sig?
Anmäl er! Våren är här och det är en perfekt tid att komma igång med löpningen! Om ni redan är i toppform kan ju detta istället bli ett perfekt traillopp för att starta tävlingssäsongen med!

04noll – med tryck

Även i år kommer alla deltagare att gå i mål under en banderoll från Malmötryckeriet 04noll-skyltmontage. Michael som driver firman har tre irländska omplaceringshundar och förutom att trycka saker till en massa random företag så har de gjort dekalerna till Hundar utan Hems hundtransport som går i skytteltrafik till Irland för att rädda hemlösa dogs. Vi är jätteglada att 04noll vill vara med och sponsra Vegoloppet för andra året i rad!

Astrids alla apor

I dagarna fyllde Astrid och Aporna tio år och det firade dom med att bestämma sig för att sponsra Vegoloppet 2017! Inget annat företag har gjort så mycket för skräpmatskulturen i Malmö som Astrid och efter deras intåg på marknaden går det att kränga veganska burgare, shawarma, dönerkebab, fish n' chips och what not på de flesta snabbmatshak i stan. Årets lopp sponsrar de med grillkorv och läskande buddahvatten. Yummie!

Copyright © 2017 Vegoloppet.
Dela gärna med dig av vårt innehåll men glöm inte uppge källan.

Du får detta mejl för att du anmält intresse för Vegoloppet eller för att vi tror att vårt nyhetsbrev är relevant för dig i din yrkesroll. Vi delar inte med oss av dina uppgifter och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Du når oss på info@vegoloppet.se

Vill du ändra din prenumeration?
Då kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig

Email Marketing Powered by Mailchimp