Copy
www.leeghwater.info

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2016

Nieuwe leden / opzeggingen


Wij verwelkomen de volgende nieuwe leden:
  • Lotte Wilmont per 1 november
  • Charlotte Bakker per 7 november 
  • Celine Pauw per 1 januari
  • Norah Postma per 1 januari
  • Melissa van Duuren per 1 januari
Helaas zijn er ook een paar leden die ons gaan verlaten:
  • Lin Vethman
  • Edith Klooster
  • Merel Postma

ACTIVITEITEN LEEGHWATER !!!!!!


LET OP!!! GEEF JE OP OM ZEKER TE ZIJN VAN EEN PLEKJE!!!
VOL = VOL
  • zondag 9 april 2017 : zit en houding clinic van Carmen Schalk
De activiteiten van 2016 zijn afgerond en met succes mogen we wel zeggen. Wij hebben voor 2017 reeds 1 activiteit staan, maar gaan ons de komende maand weer buigen over nieuwe activiteiten. In de volgende nieuwsbrief hopen we jullie hier weer meer over te kunnen vertellen.

SPRINGLESSEN !!!!!!


LET OP!!! GEEF JE OP OM ZEKER TE ZIJN VAN EEN PLEKJE!!!
VOL = VOL

Vanaf februari 2017 willen wij springlessen aanbieden en starten wij met 1 x in de maand op de tweede donderdagavond in de maand. E.e.a. is wel afhankelijk van de deelname of dit door kan gaan. De tijden zijn dan van 19.00 - 20.00 en 20.00 - 21.00 uur. Door het grote enthousiasme op de clinic van Ingrid van der Weiden hebben wij haar gevraagd of zij bereid is deze lessen te verzorgen en dat doet zij graag. Wij vragen per les een bedrag van € 5 per deelnemer, de overige kosten betaalt de vereniging.

Om het niveau en de groepen goed op elkaar te kunnen afstemmen, zodat iedereen er iets aan heeft, is het wel van belang dat je minimaal een BB niveau springt of in ieder geval wedstrijd gericht bent.

Wij willen starten op donderdag 9 februari. Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op bij Sandra van Tiel, sandra@92a.nl en vermeld daarbij dan je naam, je niveau en welk uur je voorkeur heeft.

Omdat Ingrid ook regelmatig in het buitenland verblijft voor haar werk, zou het kunnen dat de les een keer verschoven moet gaan worden maar daar krijgen jullie dan tijdig bericht van uiteraard.

DRESSUURCLINIC VAN RINEKE FOKKER


ZONDAG 30 OKTOBER 2016 was zeer geslaagd.

Wat hebben we weer enorm veel geleerd van deze dressuurclinic. Rineke heeft iedereen weer met huiswerk naar huis gestuurd het was een leerzame dag. Iedereen nog bedankt voor zijn inbreng en we gaan zo'n clinic weer plannen in 2017.

SPRINGCLINIC VAN
INGRID VAN DER WEIDEN


ZONDAG 13 NOVEMBER 2016 ook zeer geslaagd!!
 

Ook deze dag was een groot succes. Verschillende niveaus hebben het parcours rond gereden. Zelfs iemand de volledig haar zelfvertrouwen kwijt was geraakt weer helemaal blij naar huis. Ook een springclinic komt weer op de activiteitenkalender te staan in 2017!        

SPECULAASPOPPEN ACTIE


ZATERDAG 19 NOVEMBER 2016

We hebben het weer gedaan. Alle poppen verkocht in een paar uurtjes tijd. Super trots zijn wij op de groep die dit gedaan hebben. De opkomst was minder groot dan andere jaren maar het is ons weer gelukt. Bij deze ook alvast weer de oproep voor volgend jaar. Want met meer mensen zijn we sneller klaar en blijft het voor iedereen leuk.

We hebben weer een mooie opbrengst gerealiseerd waar we weer leuke dingen mee kunnen doen. 

 
SUPER!!

EQUIPEDAG


ZONDAG 20 NOVEMBER 2016!!
 
Op zondag 20 november is er een team van Leeghwater naar de equipedag geweest bij manege Beukers georganiseerd door de Schermeerruiters. Doordat er vreselijk weer werd voorspeld was het programma ingekort en werd er alleen gesprongen en een viertal gereden. De dames van Leeghwater zijn vierde geworden en hebben een hele gezellige dag gehad. Het was ook weer super georganiseerd allemaal. Zij hebben een clinic gewonnen van Nicole Schaft.

Meiden gefeliciteerd en nog even nagenieten met een prachtige clinic!!

DRESSUURCOMPETITIE 2017

 
    

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN FANTASTISCH SPORTIEF 2017!!

Copyright © 2016 RV en PC Leeghwater, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp