Copy
www.leeghwater.info

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016

Juniorenkamp 2016


Wat hebben we het weer geweldig gehad! We begonnen een beetje rommelig. Eerst drie paarden van Van Tiel niet mee en dinsdagavond toch nog gekomen, Isabel haar paard, die niet mee wilde en later nog een paar mooie ritten op Hendrik heeft gemaakt. Kelly die haar kaak op slot stond en meteen de eerste dag even naar de manueeltherapeut moest. Petra in de file stond met onze stokbroden, de BBQ die wel aanging maar vervolgens niets meer deed en het vlees de koekenpan in belande. Maar ondanks alles een fantastisch kamp. We hebben prachtige ritten gemaakt, heerlijk gezwommen, een springles van Thirza, spelletjesavond en uiteraard de bonte avond. Alle deelnemers hebben zich keurig gedragen. De foto's geven een kleine indruk van het kamp en op Facebook is een film te bewonderen! OP NAAR VOLGEND JAAR!!!!

ACTIVITEITEN LEEGHWATER !!!!!!


Naar aanleiding van de enquête die vele van jullie hebben ingevuld hebben wij alvast een start gemaakt met de activiteitenkalender. De grootste vraag is naar dressuur- en springclinics dus deze hebben we in het najaar alvast ingepland maar ook zijn wij inmiddels bezig met andere aanvragen en die worden in volgende nieuwsbrieven toegevoegd aan de kalender zodra deze bekend zijn.

ALVAST NOTEREN IN JULLIE AGENDA :
 • woensdagavond 31 augustus : Springles Kim de Borst bij stal Diamond in de Wijdewormer
 • zondag 4 september : clubdag met een gezellige BBQ
 • vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober : paardenkamp in Kootwijkerbroek
 • woensdag 19 oktober : workshop zadelbling + bijpassende frontriem
 • zondag 30 oktober : dressuurclinic van Rineke Fokker
 • zondag 13 november : springclinic van Ingrid van der Weiden
 • zaterdag 19 november : speculaaspoppenactie
 • zondag 9 april 2017 : zit en houding clinic van Carmen Schalk

Springles Kim de Borst
bij Stal Diamond in de Wijdewormer


Bij de paarden nog 1 plekje over in de groep dus mocht je toch nog graag meegaan komende woensdag, vraag dan even of de plek nog vrij is.

Op woensdagavond 31 augustus organiseert Leeghwater voor haar leden een springles bij Kim de Borst. De springles wordt bij Kim op stal gegeven waar zij beschikt over een ruime buitenbak waar een parcours klaar staat. Er wordt een uur springles gegeven in groepjes van drie personen. Zowel voor beginners als gevorderden. De kosten hiervoor zijn ongeveer € 17 euro (dit krijg je nog te horen).

Vind je het leuk om deel te nemen meld je dan vóór 21 augustus aan bij Thirza Koning (
thirzakoning@hotmail.com). Vermeld daarbij je naam, leeftijd en niveau.
Let op: Eenmaal opgegeven betekent dat je niet meer kosteloos kunt annuleren.

Voor wie Kim niet kent:
Kim heeft zelf internationaal 1.50 gereden en is landelijk nog zeer actief tot ZZ niveau. Kim heeft een eigen spring- en fokstal "Stal Diamond" in de Wijdewormer. Zelf krijgt Kim les van niemand minder dan Albert Voorn! Wil je een kijkje nemen op facebook:
https://www.facebook.com/stal.diamond?fref=ts

Clubdag + BBQ 4 september 2016


GRAAG ALLEN NOG EVEN OPGEVEN VOOR DE CLUBDAG EN/OF BBQ. IK HOOR IEDEREEN ER WEL OVER MAAR IK HEB NOG WEINIG OFFICIELE OPGAVEN!!!!! DUS GRAAG NOG EVEN PER MAIL AANMELDEN!!!!

Daar is ie dan eindelijk weer onze clubdag met BBQ op zondag
4 september.

Wij willen er weer een gezellige dag van maken voor zowel paarden als ponyleden. Je kunt op deze dag dressuren en springen. Schrijf je alvast in voor deze dag en geef aan wat je wilt doen op deze dag. Het dressuur zal plaatsvinden op het gras en het springen in de bak. Graag het volgende doorgeven:
 • naam deelnemer
 • naam pony/paard
 • stokmaat pony
 • dressuur / springen
 • nivo dressuur / springen
Dan willen we uiteraard ook nog weten of je gezellig op de BBQ komt. De kosten voor de BBQ bedragen € 10 voor volwassenen en € 7,50 voor onze ponyleden. De drankjes worden apart afgerekend. De BBQ zal rond 17.00 uur starten en is voor zowel de leden als bijbehorende familie. Geef dus even aan met hoeveel volwassenen en kinderen je aanwezig zal zijn.

Jullie kunnen je voor beiden onderdelen aanmelden (of voor 1 onderdeel) en de BBQ, VOOR 28 augustus, bij Sandra van Tiel, sandra@92a.nl. Wij hopen op een grote opkomst uiteraard!

Workshop zadelbling + frontriem


Op woensdag 19 oktober zal er een workshop zadelbling + frontriem gegeven worden. Dit gebeurt in groepen van maximaal 10 personen. We starten om 18.00 uur. Mocht er een grote deelname zijn dan kunnen de kinderen eventueel in de middag al starten ivm de herfstvakantie. De workshop duurt drie uur. De workshop kost € 35 en daarvoor maak je een zadelbling + een frontriem. Al het materiaal is inbegrepen inclusief een (nep) strass. Mocht je echte strass willen dan kan dit ook maar daar zal dan een extra toeslag voor gelden van € 1 per 10 cm.
Lijkt je dit leuk om te gaan doen, geef je dan VOOR 5 oktober op bij Sandra van Tiel: sandra@92a.nl. VOL = VOL
DSC02041.jpg   

   

   

     
 

Komende wedstrijden in de omgeving

 • Woensdag 3-8 Dressuur pony's en paarden in Stompetoren
 • Zondag 21-8 Dressuur pony's en paarden in Wijdewormer
 • Zondag 21-8 Dressuur paarden in Wormerveer
 • Zondag 28-8 Springen pony's en paarden in Middenbeemster
 • Zondag 28-8 Dressuur pony's en paarden in Wormerveer
 • Zondag 28-8 Dressuur pony's en paarden in Heiloo
 • Zaterdag 3-9 Springen pony's en paarden in Schoorl
 • Zaterdag 10-9 Bixiewedstrijd in Wormerveer
Copyright © 2016 RV en PC Leeghwater, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp