Copy
www.leeghwater.info

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016

Nederlandse kampioenschappen


Twee leden zijn hiervoor afgevaardigd naar Ermelo.

Regiokampioen Mette Halewijn en Miss Marple hadden in het B springen (a/b pony's) twee balken en een 12de plaats behaald.
Marieke van Splunter en Dream Spirit wisten in de B dressuur tot een score van ruim 62% te rijden.

Als club zijn wij enorm trots op deze prestaties! Geniet van jullie mooie ervaring meiden.

Poort van Hotel de Rijper Eilanden


's Avonds is de poort van Hotel de Rijper Eilanden gesloten. Dit vanwege de veiligheid van de gasten. Er staat een camera bij de poort die ervoor zorgt dat het hek opengaat. Mocht dit niet gebeuren kun je je melden bij de receptie of bellen naar 0299-675656 dan wordt de poort open gedaan.

Afscheid Petra Goldstein


Zaterdag 17 september heeft Petra de laatste les gegeven aan de pony/paarden kinderen van onze club. Zij heeft dit drie jaar met veel enthousiasme gedaan maar in verband met haar verhuizing kwam hier een einde aan. De laatste les was een les met springen, schriktraining en veel emotie.
Petra nogmaals bedankt voor je inzet!!

Voorstelrondje Robin Simons


Gelukkig hebben wij een nieuwe trainster kunnen vinden voor de pony/paarden kinderen. Deze lessen zullen plaatsvinden op de VRIJDAGAVOND van 18.30 uur tot 20.30 uur. DUS op zaterdagochtend GEEN clublessen meer.

Wij als bestuur vinden dat het lessen in kleinere groepjes een meerwaarde heeft. Dat betekent wel dat we van de leden en hun ouders een actieve houding vragen voor het afmelden van de lessen. Bijvoorbeeld de woensdag voor de les en liefst nog eerder.


Zij zal zich hier alvast even voorstellen:

Hallo allemaal!
Ondanks dat ik mij natuurlijk persoonlijk ook even aan iedereen zal voorstellen zal ik dat hier ook doen. Mijn naam is Robin Simons, ik woon zelf in Landsmeer en mijn paarden staan gestald in Starnmeer. Bij mijn paarden ben ik het grootste deel van de tijd te vinden. Daarnaast reis ik het een en ander af om rijles en longeerles te geven en paarden te trainen, hetgeen ik niet alleen het liefste doe maar inmiddels ook mijn inkomen is. Dubbel zo leuk dus!!! Inmiddels mag ik Grand Prix rijden met mijn eerste pony, groen op groen dus erg bijzonder dat we zo ver zijn gekomen. Daarnaast heb ik met andere paarden Lichte Tour en Z gereden. Momenteel heb ik een aantal jonge paarden die ik hopelijk ook op dat niveau kan gaan uitbrengen op wedstrijden. Ik leid mijn paarden allemaal zelf op, dat vind ik ook het leukste om te doen. De wedstrijden zijn als de kers op de taart! Natuurlijk heb ik niet alleen dressuur gereden, ik heb ook M gesprongen en veel gecrosst. Ook een sprintje over het strand doen we regelmatig. Voor mij is de afwisseling in training erg belangrijk. Mocht je meer over mij of mijn paarden willen weten, dan ben je meer dan welkom om eens op mijn site te komen kijken: www.EquestrianTraining.nl
Sportieve groetjes, Robin Simons
 

Springles Kim de Borst
bij Stal Diamond in de Wijdewormer


Drie groepen van drie deelnemers hebben zich kunnen uitleven in de springtuin van Kim de Borst. Alle deelnemers hebben een zeer leerzame springclinic gehad!!
  
      

Clubdag en BBQ


De clubdag en BBQ zijn weer geslaagd geweest. Ondanks de weinig deelnemers tijdens de clubdag, toch allen weer heerlijk gereden en voorzien van leuk jurycommentaar. Onze eerste BBQ op onze nieuwe terrein verliep ook zeer gezellig. Dankzij onze mooie ruime kantine en een partytent konden we ondanks het weer toch heerlijk genieten van het lekkere eten.  

       

FRIEZENWEDSTRIJD


LEUK NIEUWS! Kelly en haar paard Femke hebben zich geselecteerd voor de finale in Kootwijk op zaterdag 24 september!!! Samen hebben ze deelgenomen aan een aantal selectiewedstrijden speciaal voor friezen en nu mogen ze gaan strijden om een mooie plaats maar vooral genieten dat je daar aan mee mag doen.
Zet hem op!!

      

ACTIVITEITEN LEEGHWATER !!!!!!


LET OP!!! GEEF JE OP OM ZEKER TE ZIJN VAN EEN PLEKJE!!!
VOL = VOL
  • vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober : paardenkamp in Kootwijkerbroek
  • woensdag 19 oktober : workshop zadelbling + bijpassende frontriem
  • zondag 30 oktober : dressuurclinic van Rineke Fokker
  • zondag 13 november : springclinic van Ingrid van der Weiden
  • zaterdag 19 november : speculaaspoppenactie
  • zondag 9 april 2017 : zit en houding clinic van Carmen Schalk

Workshop zadelbling + frontriem


Op woensdag 19 oktober zal er een workshop zadelbling + frontriem gegeven worden. Dit gebeurt in groepen van maximaal 10 personen. We starten om 18.00 uur. Mocht er een grote deelname zijn dan kunnen de kinderen eventueel in de middag al starten ivm de herfstvakantie. De workshop duurt drie uur. De workshop kost € 35 en daarvoor maak je een zadelbling + een frontriem. Al het materiaal is inbegrepen inclusief een (nep) strass. Mocht je echte strass willen dan kan dit ook maar daar zal dan een extra toeslag voor gelden van € 1 per 10 cm.
Lijkt je dit leuk om te gaan doen, geef je dan VOOR 5 oktober op bij Sandra van Tiel: sandra@92a.nl. VOL = VOL
                              DSC02041.jpg    

   

   

     
 

DRESSUURCLINIC  VAN RINEKE FOKKER


ZONDAG 30 OKTOBER 2016!!

Op zondag 30 oktober 2016 houden wij een dressuurclinic van Rineke Fokker. Je rijdt in tweetallen en de clinic duurt 45 minuten, waarbij je de eerste en laatste 5 minuten wat in/uitloop hebt van een ander tweetal. De kosten bedragen € 17,50 per persoon en wij proberen de niveau's uiteraard zoveel mogelijk bij elkaar te laten rijden.

Wil je hier graag aan meedoen, geef je dan voor 14 oktober op bij Sandra van Tiel per email: sandra@92a.nl of per telefoon 06-51149940. Na 14 oktober kunnen niet-leden zich ook inschrijven voor deze clinic.

SPRINGCLINIC VAN
INGRID VAN DER WEIDEN


ZONDAG 13 NOVEMBER 2016!!

Op zondag 13 november 2016 houden wij een springclinic van Ingrid van der Weiden. Je rijdt in drietallen en de clinic duurt 60 minuten. De kosten bedragen € 15,00 per persoon en wij proberen de niveau's uiteraard zoveel mogelijk bij elkaar te laten rijden.

Wil je hier graag aan meedoen, geef je dan voor 28 oktober op bij Sandra van Tiel per email: sandra@92a.nl of per telefoon 06-51149940. Na 28 oktober kunnen niet-leden zich ook inschrijven voor deze clinic.
Copyright © 2016 RV en PC Leeghwater, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp