Copy
www.leeghwater.info

Nieuwsbrief februari 2016

Wat een enorm enthousiasme voor de open dagen op 9 en 10 april 2016. Dat doet het Bestuur enorm goed. De clinics lopen al aardig vol en we hebben nog één plaats beschikbaar bij de Flexchair, één plek bij de horsemanship clinic, nog vier plekken bij het springen en meerdere plekken bij het maken van sieraden.

Het maken van sieraden is echt voor alle leeftijden, denk dus niet ik ben een volwassenen het zal wel kinderachtig zijn, NOU dat is het dus echt niet. Je gaat echt een professioneel sieraad maken van je eigen dier, heel uniek dus. Voor het maken van sieraden hebben zich inmiddels al 18 mensen opgegeven maar daar kunnen we er wel 30 plaatsen dus je kunt er nog makkelijk bij.

DENK OOK nog even om de weegschaal die er voor iedereen staat. Onderschat niet hoe belangrijk het is om te weten wat je paard of pony weegt. Het is GRATIS en je hoeft echt niet deel te nemen aan clinics om te komen wegen.

Wil je toch één van de clinics die vol zijn, geef je dan evengoed op er kunnen nog mensen zijn die toch afvallen en dan zetten we je op de reserve lijst.

OP NAAR EEN PRACHTIG WEEKEND!!

NIEUWE PROEVEN BOEKJES

Zoals al eerder in de nieuwsbrief aangekondigd komen per 1 maart de nieuwe proevenboekjes uit. Nu willen we deze gaan bestellen voor degene die dit ook willen. DUS als wij een boekje voor € 14,95 voor je kunnen bestellen geef dit dan uiterlijk maandag 29 februari 2016 aan ons door en we zorgen ervoor. Dinsdag 1 maart wordt de bestelling gedaan. Laat het even weten aan Sandra@92a.nl

Omslag KNHS Dressuurproevenboekje 2016

Nieuwe leden

Inmiddels heeft zich weer een nieuw lid aangemeld:

  • Mette Halewijn

Van harte welkom bij RV en PC Leegwhater!

BELANGRIJKE DATA


Jaarvergadering vrijdag 25 maart 2016 om 20.00 uur in ons nieuwe clubhuis !!

Copyright © 2016 RV en PC Leeghwater, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp