Copy
Parkeren op 24 november 2018 bij Sint-Maartenskerk te Kortrijk
Beste muziekvrienden,

We zitten in de laatste rechte lijn naar ons najaarsconcert en kijken er heel erg naar uit om op zaterdag 24 november 2018 voor jullie op het podium te mogen staan in de Sint-Maartenskerk, Vandaleplein, Kortrijk.

Graag wil ik jullie erop wijzen dat er geen parkeergelegenheid is in de onmiddellijke omgeving van de kerk. Het heeft geen zin de gps te volgen direct naar de kerk, want dan moeten jullie toch weer een hele weg afleggen om op een parking te geraken wegens de vele eenrichtingsstraten. Beter is meteen een parking in te stellen in de gps. Zie http://www.shopinkortrijk.be/parkeren/
 
De dichtstbijzijnde ondergrondse parkings zijn de “Houtmarkt”, Winkelcentrum “K” of het Schouwburgplein. Vandaaruit is het telkens maar enkele minuten te voet.
 
De deuren openen om 19.45 uur en het concert begint om 20.15 uur.

Hebben jullie de gelegenheid nog niet gehad om een ticket te bestellen? Een genummerd ticket bestellen in voorverkoop tegen € 25 per ticket kan nog steeds. We hebben nog enkele stoeltjes vrij. Jullie hoeven alleen maar even te bellen naar nummer 0473 921 928, of te bestellen via de website www.altravoce.be of via mail op tickets@altravoce.be.

Kom je onderdompelen in de schitterende muziek van Maurice Duruflé in een sfeervolle kerk, met het koor Altra Voce onder leiding van Steven Verplancke, en begeleid door de professionele solisten Anita Dur en Kris Belligh en het orkest Dimlicht.

Ook het voorprogramma is zeer hoogstaand. Wie de Sint-Maartenskerk te Kortrijk kent, weet dat daar een monumentaal Schyvenorgel aanwezig is. Organist Mattijs Louwye speelt werk van tijdgenoten van Maurice Duruflé. Een van die werken is "Les bourdons de Notre-Dame de Courtrai" van André Devaere, een Kortrijkzaan die op 24-jarige leeftijd stierf op de slagvelden van WOI. Ken je onze stadsgenoot nog niet, behalve dan in de naam van de naar hem genoemde straat? Kom hem dan zeker ontdekken.

Ik heet jullie alvast van harte welkom en wens jullie veel luisterplezier toe.

Graag tot binnenkort

Annie Goddaer 
www.altravoce.be
 
Altra Voce presenteert:
Maurice Duruflé
 
Requiem

met op het voorprogramma

 

ANDRÉ DEVAERE (1890-1914)

Les Bourdons de Notre-Dame de Courtrai:

Prélude pour orgue & fuga propria (à la mémoire d’Edgar Tinel) (1914)

LÉON BOËLLMANN (1862-1897)

Allegretto con moto de la Deuxième Suite pour Orgue, op. 27

CÉSAR FRANCK (1822-1890)

Choral nr. 1 en mi majeur (Moderato) des Trois Chorals (1890), CFF 105


zaterdag 24 november 2018 | 20.15 uur
Sint-Maartenskerk Kortrijk

 
Reserveer nu tickets
Website Altra Voce
Website Altra Voce
Facebook-pagina
Facebook-pagina
Onze contactgegevens:
Altra Voce
Elfde Julilaan 143
Aalbeke 8500
Belgium

Add us to your address book

Uw gegevens worden enkel bijgehouden om u te contacteren indien nodig en voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Zie ook onze privacyverklaring op onze website www.altravoce.be

De nieuwsbrief op een andere manier ontvangen?
Voorkeuren aanpassen of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Altra Voce vzw · Elfde Julilaan 143 · Kortrijk 8500 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp