Copy


Nyheter i verktyget

 

 

Nordkap Insight


Ovan ses en första vy från vår nya modul Nordkap Insight. I Nordkap Insight kommer användare få tillgång till benchmark-data för sin kundgrupp, kunna se trender på marknaden samt jämföra sig mot ett urval av andra organisationer genom att ta del av anonymiserad avslutsdata. Är du intresserad av att veta mer om Nordkap Insight och när det kommer att lanseras kontakta då vår support så återkommer vi med mer information. 
 

Byggkreditiv

  
Det finns möjlighet att registrera byggkreditiv i Nordkap. Vi har tillsammans med ett antal pilotkunder tagit fram en första beta-version som har utvärderats och där vi fått bra input tillbaka. Är er organisation intresserad av att veta mer om byggkreditiv kan ni kontakta vår support.
 

Nytt gränssnitt snart färdigställt


Allt fler användare går nu över till att använda vårt nya gränssnitt. De delar som ännu inte finns i gränssnittet och som vi jobbar intensivt på att färdigställa är en ny version av portföljrapporten samt pantbrevs/ fastighetsadministration. Logga in till nya gränssnittet
 

Se alla nyheter i online-hjälpen 


Nordkap uppdateras kontinuerligt med ny funktionalitet. För att se alla nyheter kan inloggade användare gå till vår onlinehjälp och där se releasenotes och ta del av vad som är nytt. 
 


Nordkap välkomnar...


För att svara upp mot ett ökat antal användare och en växande programvara har vi under sensommaren utökat vår support- och testfunktion med ytterligare en applikationsspecialist. Anton Bjurvald började på Nordkap i augusti och har en gedigen erfarenhet av både support och systemtest och är ett mycket välkommet tillskott till Nordkaps organisation. Anton kommer senast från SF Bios IT-avdelning.

Vi vill också passa på att välkomna Kungsleden som den senaste nya organisationen som använder Nordkap!

Läs mer nyheter från Nordkap


Nordkap på Business Arena


Kom och träffa oss i vår monter på Business Arena i Stockholm den 20-21 september. Passa också på att lyssna på Nordkaps VD, Rikard Hjelm, som under temat "Fastigheter & Finans" kommer delta i ett seminarium tillsammans med representanter från Diös och Wallenstam. Seminariet kommer att bland annat behandla ränteswapparnas vara eller inte vara.

"Räntederivat – går kapitlet mot sitt slut?
Ett stort börsnoterat fastighetsbolag har gått ut med att man
framgent inte kommer att använda sig av ränteswappar för att skydda sig mot ränterisken. Detta då derivaten inte bara är dyra utan väldigt komplicerade och svårbegripliga, inte bara för aktieägarna utan även bolagen själva. Resonerar fler på samma sätt och vad finns det då för alternativ? Krävs det en annan form av expertis inom fastighetsbolagens treasury-funktion för att optimalt managera swapparna?"
 

 

GDPR


Som ni säkert vet kommer en ny dataskyddsförordning att börja gälla från den 25 maj 2018 som ersätter den nuvarande persionuppgiftslagen (PUL). Vi har därför på Nordkap påbörjat arbetet för att säkerställa att vår plattform och våra interna system följer de nya riktlinjer som då börjar gälla. Vi bedömmer i dagläget att förändringarna och tillägg i vår programvara kommer att vara begränsade då vi lagrar minimalt med persondata. 
 

 

Nordkap flyttat till Basefarm


Nordkap har valt att teckna avtal med Basefarm, som nu är vår nya serverleverantör. Vi har under augusti flyttat våra databaser och all hantering till dem. Flytten gick helt enligt plan och vi vill tacka alla kunder för visat tålamod under de dagar Nordkap inte var åtkomligt. I och med flytten till Basefarm ökar vi nu ytterligare vår säkerhet gällande åtkomst till verktyget såväl som den data vi lagrar.
 
Följ Nordkap på LinkedIn

WE CREATE INSIGHTS THROUGH DATA BY OFFERING A BEST IN CLASS TREASURY SOLUTION

Nordkap är en webbaserad treasury-platform. Nordkap kräver ingen installation hos kunden och i kombination med det användarvänliga gränssnittet skapar detta en kostnadseffektiv treasuryplattform som levererar den funktionalitet kunden behöver. Inom kort kommer Nordkaps kunder kunna jämföra sina finansieringsvillkor och nyckeltal mot andra likvärdiga organisationer.  Nordkap har på kort tid etablerat sig i Sverige och Norge. Nordkaps ambition är att utveckla verktyget ytterligare tillsammans med våra kunder och växa i hela Norden samt Europa.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nordkap AB · Vasagatan 40 · Stockholm 11120 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp