Copy
Nieuwsbrief Juli 2016
View this email in your browser
Christine Lenaerts @ Beurs 'Vakmanschap werkt'  Bokrijk                                 Foto: Peter Testelmans Muse Heart Photography
Ongelofelijke periode! Hoe meer ik doe waar ik echt van hou, hoe vaker het op mijn pad komt!
Zo mocht ik bv. deze week intuïtief een muur beschilderen van een praktijkruimte. Dat was voor mij echt uit de comfortzone stappen en vertrouwen op mijn gevoel. Een blanco ruimte, geen schets, niets. Het klinkt nu misschien tegenstrijdig maar stappen in het onbekende, in de leegte, in het ‘niet weten’ geeft een heel vertrouwd gevoel van ‘thuiskomen’ en iets creëren dat verder gaat dan hetgeen we kunnen bedenken.
Ik heb deze maand ook veel cadeautjes gemaakt op deze manier. Vanaf nu kan je bij mij dus ook terecht voor een intuïtief geschenk (voor jou of samen met jou) en voor een intuïtief schilderij in je ruimte, huis of bedrijf. Ik word er heel erg blij van!
 
Ik deel graag even mee dat er nog enkele plaatsen zijn voor de reeks Mandala tekenen vanaf 12 September! Een prachtige reeks waarbij je zelf Mandala's leert creëren en zo dieper zicht krijgt op je talenten en je levenspad. Kijk zeker even naar de tekeningen en getuigenis van een cursist onderaan de nieuwsbrief.
Je kan ook nog deelnemen aan een proefles op 4 juli om 10 u. of 20 u., als je liever eerst wil ervaren wat dit Mandala tekenen voor jou kan betekenen. Gelieve voor 07/07 in te schrijven via www.thebanyantree.be/contactformulier. Super bedankt voor de enthousiaste reacties en inschrijvingen!

Voor de workshops Intuïtief schilderen kan je éénmalig komen, maar ook kiezen voor een abonnement als je regelmatig komt. Dit is bijzonder omdat je dan duikt in een innerlijk groeiproces en de evolutie kan waarnemen via je schilderijen.

Ook voor de Hope-sessies, en energetische sessies kan je nu kiezen voor een abonnement. Alle info vind je terug op de website.

Prachtige zomergroeten en een heerlijke, deugddoende vakantie!
Christine

Tekening en getuigenis van Ann.
Getuigenis over 10 lessen Mandala tekenen
Tekeningen (statische en dynamische rozet) van Sandra Kellens na het volgen van een proefles.
Afgelopen maand volgde ik een prachtig programma: 'Positieve vibes' bij Veerle Wins van http://natuurlijkwelzijn.be
Ze gaat dit programma na de zomer opnieuw aanbieden. Ik hou jullie op de hoogte, want samen iets neerzetten is nog zoveel krachtiger!
Ik bied een fijne mix aan van individuele sessies en activiteiten in groep om samen bewuster contact te ervaren met wie we in essentie zijn!  
Meer informatie vind je terug op de website: http://www.thebanyantree.be
of via Facebook : http://www.facebook.com/thebanyantree.be


Lieve groetjes!
Christine
Our mailing address is:
The Banyan Tree
Wenbergstraat 1
Genk 3600
Belgium
 
Add us to your address book
 
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
The Banyan Tree · Wenbergstraat 1 · Genk 3600 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp