Copy
Nieuwsbrief December 2015
View this email in your browser
Hallo lieve mensen!
 
Jullie ontvangen bij deze de eerste nieuwsbrief van ‘The Banyan Tree’!
Na een intense periode van hard werken is ‘The Banyan Tree’ een feit! En daar ben ik ontzettend blij mee! In oktober en november liepen de eerste enthousiastelingen hier al over de vloer voor een Hope sessie, voor het Mandala tekenen en Intuïtief schilderen. Ook onze Rust en stilte tweedaagse was prachtig om samen te beleven.
Een droom die werkelijkheid wordt!
Met deze nieuwsbrief wil ik je graag maandelijks kort op de hoogte houden van de activiteiten. Op de website kan je verder uitgebreide informatie terugvinden. Ook via de Facebook pagina kan je de sfeer opsnuiven en de evenementen terug vinden.
Ik bied een fijne mix aan van individuele sessies en activiteiten in groep om samen bewuster contact te ervaren met wie we in essentie zijn!  
Meer informatie vind je terug op de website: http://www.thebanyantree.be
of via Facebook: http://www.facebook.com/thebanyantree.be

 
DEZE MAAND IN DE VERF : 

Onze  eerste Rust en Stilte tweedaagse was bijzonder fijn!
Hilde Berghs (vzw De Lichtcirkel) en ik speelden al lang met het idee om samen iets te doen met wie zich aangesproken voelt om de stilte in te duiken en dieper contact te ervaren met die ongelofelijk kracht die in ons schuilt,  vaak wat ‘bedekt’ door allerlei gedachten en emoties en door ons snelle ritme van leven.
 
Heerlijk om te ervaren hoe we op zo korte tijd verbinding maakten met elkaar en ook met de omgeving. Eén van de opdrachten was om bewust gebruik te maken van al je zintuigen en vol verwondering de natuur in te stappen als een kind dat voor het eerst echt ziet, voelt, hoort, proeft, ruikt. Ik was toch weer opnieuw onder de indruk van de natuur die wel leek een handje mee te helpen! Plotseling was er een prachtige heldere zon, stralend over het hele veld, zo mooie bloemen, indrukwekkende bomen en drie reigers in de lucht.  Met momenten stil staan en puur genieten! We waren met acht en ik ben er zeker van dat we de magie van de natuur en de connectie met ons eigen binnenste, onze natuur alle acht ervaren hebben. Na de tweedaagse is het dan de uitdaging om met die pure waarnemersblik weer het ‘drukke’ leven in te stappen..
 
Het intuïtief schilderen bracht een proces op gang waardoor er een schil kon barsten en flink kon afbrokkelen; zo beschrijft Hilde het.
 
Niet alleen het wandelen en schilderen maar zeker ook de Dru Yoga, filmbespreking van Eckhart Tolle, meditaties en lichtcirkels brachten ons korter bij ons hart.
Daarom bieden we heel graag opnieuw deze combinatie aan, samen met pranayama (ademhaling) die ons van levensenergie voorziet, op onze volgende Rust en Stilte tweedaagse vrijdag 12 en zaterdag 13 Februari 2016. Inschrijven kan via het contactformulier op de website.
 
Warm welkom!
Christine
Copyright © 2015 The Banyan Tree, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp