Copy
View this email in your browser

Kedves Vásárlóim! 
 
A kormány 2020. március 11-i járványügyi intézkedéseinek értelmében az általam szervezett színházak MÁRCIUS 12-től, a szabályok visszavonásáig ZÁRVA tartanak.
 
Minden színház másként jár el, központi intézkedésről egyenlőre nincs információm. Mivel nem szeretnék és nem is tudok naponta mindenkit értesíteni az aktuális állapotról és sajnos nem is vezetem napra, vevőre, előadásra pontosan az értékesített jegyeimet (még ha ez néha nem is látszik, hisz sok esetben emlékszem, kinek mit adtam el) ezért megkérek mindenkit, hogy fokozottan, akár naponta kövesse figyelemmel az általa érintett színházak weboldalit, Facebook posztjait és az abban foglaltak szerint járjon el. Javaslatom, hogy iratkozzatok fel a színházak hírlevelére, az a leghitelesebb tájékoztatás!
 
Amiben tudok továbbra is segítek, igyekszem mindenkinek megkönnyíteni a dolgát, de a határozatlan idő egy megfoghatatlan fogalom számunkra, elképzelésem sincs, mi várható. Némelyik színháznál már olvasható, hogy pótelőadást fognak kiírni, és csak azok után váltható vissza, ha ez nem felel meg a Nézőnek, de hogy ezeket melyik hónapra írják ki, egyenlőre elképzelésünk sincs. 

Olyan posztot is láttam, hogy május erre és arra az időpontra érvényes és még ehónapban visszaváltható, teljesen tanácstalan vagyok, mi  lenne a jó megoldás. 
 
Amit biztosan tudok és én eszerint járok el:

  • amelyik színház erre lehetőséget ad, az összes nálam lévő jeggyel elszámolok, hogy ha visszaválthatóvá válik, Ti tudjátok intézni, ne okozzon ez fennakadást
  • májusra nem hozok ki semmilyen jegyet, bár többségében le is fújták az értékesítést
  • a kifizetett és pénztárba letett jegyeket minden pénztárból magamhoz veszem és egyesével felveszem veletek a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a hogyan továbbot
  • reménykedek a kialakult helyzet mielőbbi végében, hogy mielőbb minél több jó előadást láthassunk még az évadban :)
  • aki nekem utalt és még nem vette át a jegyeit, velük is felveszem a kapcsolatot
  • céges vásárlók által megrendelt és ki nem fizetett jegyeket el nem adottként visszaadom a színházaknak, mivel nem tudjuk mi várható, szerintem egyikünknek sem éri meg kockáztatni! Az átutalt, de még át nem adottról a színházak döntése után tudok újabb tájékoztatást adni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Amit kérek Tőletek:

  • TÜRELEM, tudom, hogy neked az a fontos, hogy a te jegyeddel mi lesz, de nekem most hirtelen 2000 feletti vevővel kell felvennem a kapcsolatot, több, mint 20 színház, közel 4000 jegyével kell intézkednem, és ebben sem segít, ha 2 másodpercenként csörög a telefon, csipog a messenger.  

Tőlem telhetően mindent megteszek, hogy zökkenőmentesen átvészeljük ezt az időszakot!
 
Jó egészséget és kitartást kívánok!

Tündi

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dorsum Co. Ltd. · Logodi street 7 · Budapest, Pest 1012 · Hungary